Navigation Content

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

U trećem nastavku popularnog crtića Manny i njegovi prijatelji otkrivaju svijet dinosaura

INFO

Sažetak

Junaci ispod nule iz svjetskih hitova Ledeno doba i Ledeno doba: Zatopljenje vratili su se u nevjerojatnoj pustolovini… i u 3D-u.

Ovaj su put ispod leda i otkrivaju svijet dinosaura. Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze ima sve što je publika voljela u prva dva filma, a dodano je još više komedije, akcije i spektakularnih prizora.

Naši voljeni junaci i dalje žive, a u mješavinu Ledenoga doba dodani su i neki novi nezaboravni likovi. Nov je i golem podzemni svijet nastanjen dinosaurima. Bujni svijet pruža oštar kontrast zimskom okolišu prva dva filma i čak baca u sjenu prostranost Ledenoga doba iznad zemlje.

To je zemlja opasnosti, golemih stvorenja, biljaka koje jedu sisavce, ludo odvažne lasice, Scratte - prepredeno romantičnoga kontrasta Scratu i područja koja se zovu Bezdan smrti i Ploča jada.

Čak se i Mamut Manny, koji je u Ledenom dobu V.S.U.K. (Veliki sisavac u kvartu), u ovom golemom svijetu osjeća sićušno. Kad se pojavi dinosaur, Manny više nije 'kralj džungle', kaže legenda komedije Ray Romano, koji se vraća kao glas najslavnijega vunenog mamuta filmskoga svijeta.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...