Navigation Content

Veliki film

Veliki film

Epic Movie

Parodija nekolicine velikih holivudskih hitova nije ni približno ispunila svoju osnovnu ulogu - nasmijati gledatelje.

INFO

RedateljJason Friedberg, Aaron Seltzer

GlumciKal Penn, Jennifer Coolidge, Fred Willard, Adam Campbell, Jayma Mays, Crispin Glover, Carmen Electra

Sažetak

Četvero siročadi - jedno od njih je jedina preživjela žrtva napada zmija u zrakoplovu, drugo je odgojio kurator u Louvreu, treće je uteklo iz svijeta nemilosrdnog wrestlinga, a četvrto je sasvim prosječni član zajednice mutanata - posjećuju tvornicu čokolade u kojoj pronađu čarobni ormar pomoću kojeg odlaze u magični svijet Gnarnije.

Kako bi savladali Bijelu vješticu (Jennifer Coolidge), koja terorizira Gnarniju, četvorka se mora udružiti s karizmatičnim gusarom i grupom mladih nadobudnih čarobnjaka.

Prošlo je deset godina od pojavljivanja „Mrak filma", a prepoznatljiv rukopis autora i redatelja Jasona Friedberga i Aarona Seltzera i dalje je neodoljivi poziv, uglavnom tinejdžerima, na urnebesnu filmsku zabavu. Omiljena meta prije spomenutog dvojca aktualni su filmski hitovi i trendovi, pa je tako prošle godine popularna „Sumrak saga" dobila svoju parodiju u filmu „Bez ugriza, molim!".

Osim prije spomenutih naslova, Friedberg i Seltzer zaslužni su za "Film za upucanje", te za urnebesni „Veliki film", u kojem su se dotakli brojnih holivudskih blockbustera. „Da Vincijev kod", „Pirati s Kariba" te mnogi drugi filmski hitovi našli su se na udaru autora, koji jednostavno uživaju izrugivati se holivudskim uspješnicama, a gledatelje častiti svojom vizijom istih.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...