Navigation Content

Dobro došli u Ch'tis

Dobro došli u Ch'tis

Bienvenue chez les Ch'tis

Komedija o francuskim regionalnim stereotipovima, najuspješnija je francuska produkcija u povijesti

INFO

RedateljDany Boon

GlumciKad Merad, Zoe Felix, Dany Boon, Anne Marivin

Sažetak

U ovoj komediji glumca, redatelja i scenarista Danyja Boona, čovjek rođen i odrastao na francuskoj južnoj obali protjeran je na sjever.

Philippe Abrams (Kad Merad) pomaže u vođenju poštanskog ureda u slikovitom gradiću na jugu Francuske. Njegova žena Julie (Zoe Felix) nešto je depresivna i on misli da će joj se poboljšati raspoloženje ako se presele u glamuroznije okružje Azurne obale.

Međutim, Philippeovi pokušaji da iskamči željeni transfer propadnu i on na kraju biva unazađen – šalju ga u Bergues, selo na sjeveru Francuske između Belgije i Engleske. Philippea zgroze te vijesti i stvari se još i pogoršavaju kad mora naučiti lokalni dijalekt, neobičnu mješavinu francuskih, flamanskih i latinskih dijalekata.

Julie odlučuje da će ona ostati i dok Philippe utapa tugu u pivu svoje prve noći u gradu, vozeći se kući pijan gotovo pregazi čovjeka koji je jedan od njegovih novih kolega iz poštanskog ureda, Antoine Bailleul (Dany Boon).

No, Philippe na svoje iznenađenje shvati da mu se sviđa život u Berguesu i opčini ga Annabelle (Anne Marivin), prelijepa poštarica. Philippe baš razmišlja što bi trebao poduzeti oko svojih osjećaja prema Annabelle kad primi vijesti da mu se Julie odlučila pridružiti na modno neosviještenom sjeveru.

Film 'Dobro došli u zabit' bio je veliki uspjeh u francuskim kinima i zaradio je više od 80 milijuna dolara u nešto više od mjesec dana prikazivanja.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...