Navigation Content
Duhovnjaci

The Ministers

Njujorška policajka počinje izlaziti s muškarcem za kojeg ne zna da je član bande koja je ubila njenog oca prije 13 godina.

INFO

RedateljFranc. Reyes

GlumciJohn Leguizamo, Harvey Keitel, Florencia Lozano, Diane Venora, Wanda De Jesus, Manny Perez, Saul Stein, Benny Nieves

Sažetak

Njujorška policajka, čijeg je oca prije 13 godina ubila banda po imenu 'Duhovnjaci', doznaje da je banda ponovno počela ubijati. Nakon što biva skinuta sa slučaja, počne izlaziti s muškarcem za kojeg ne zna da je član iste bande.

Film 'Duhovnjaci' stilizirani je triler o osveti, obitelji i kompleksnošću potrage za pravdom. U njegovoj srži nalazi se i vatrena ljubavna priča, u kojoj je linija između dobra i zla prilično zamućena i u kojoj svatko krije smrtonosnu tajnu.

Dante, Luis i Perfecto Mendoza braća su razdvojena nakon gubitka roditelja u tragičnoj nesreći prije mnogo godina. Sada, kao odrasli ljudi, ponovno se ujedinjuju i počnu iznova graditi živote. No kada najstariji, Luis, koji je postao svećenik, biva nasumce ubijen na ulici, preostala dvojica braće ostavljaju sve i zaklinju se na osvetu.

Celeste Santana njujorška je detektivka koja također mora razriješiti neke račune. Prije mnogo godina, grupa odmetnika zvana 'Duhovnjaci' ubila je njezina oca policajca pred njezinim očima. Sada, trinaest godina poslije, banda je ponovno počela ubijati, ali ovaj out ona je u stanju suprotstaviti im se.

Uz pomoć svoga partnera, policijskog veterana i bivšeg suradnika svoga oca, detektiva Brune, Celeste nailazi na trag ubojica. Jedina nevolja je u tome što se nesvjesno zaljubljuje u neprijatelja te otkriva istinu o ubojstvu svog oca. Kad sve oružje biva izvučeno, mora donijeti tešku odluku o tome kako izvršiti pravdu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...