Navigation Content

Mala crna knjižica

Mala crna knjižica

Little Black Book

Stacy otkrije da su neke od bivših djevojaka njezinog dečka još uvijek u vezi sa njim

INFO

RedateljNick Hurran

GlumciKathy Bates, Holly Hunter, Brittany Murphy, Ron Livingston, Julianne Nicholson

Sažetak

Žena dobiva mnogo više od onog što je tražila kad ode u Palm Pilot organizator svoga dečka kako bi saznala više o njegovim bivšim djevojkama.

U ovoj zabavnoj nepredvidivoj crnoj komediji Brittany Murphy glumi Stacy Holt, producenticu dnevne emisije voditeljice Kippie Kann (Kathy Bates), koja je frustrirana činjenicom što njezin dečko (Ron Livingston) odbija razgovarati o svojim vezama iz prošlosti.

Ohrabrena od strane svoje kolegice s posla Barb (Holly Hunter), Stacy kopa po elektronskom organizatoru svoga dečka ne bi li saznala štogod o njegovim bivšim djevojkama. Koristeći emisiju kao varku i Barb kao vodiča, Stacy ih intervjuira i sprijatelji se s njima te tako otkriva da je prošlost prije svega sadašnjost.

Moderna priča o nemoralu njuškanja u vrijeme elektronike postavlja pitanje: jeste li ikad bili u napasti ići tamo gdje ne smijete? Naravno, Stacy na kraju nauči više o sebi nego o svom dečku.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...