Navigation Content

Smrt na sprovodu

Smrt na sprovodu

Death at a Funeral

Disfunkcionalna obitelj se okuplja na očevom sprovodu

INFO

RedateljFrank Oz

GlumciEwen Bremner, Matthew MacFadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman, Daisy Donovan

Sažetak

Dostojanstven oproštaj od voljene osobe erumpira u urnebesni kaos kad se ljubav, ljubomora, rođaci, halucinogene supstancije, mračne ulice, životne žudnje i malo smjelog ucjenjivanja sudare u neučtivoj britanskoj komediji 'Smrt na sprovodu'.

Film zločesto istražuje što se događa na dan kad su se inače podijeljeni članovi obitelji konačno prisiljeni pomiriti jedni s drugima - loše ponašanje, nečuvene pogreške, obiteljske tajne i tome slično.

Kad Danielov otac umre, on mora organizirati pogreb.

Tog bolnog jutra, Daniel (Matthew Macfadyen) se priprema ugostiti prijatelje i rođake svog oca. No, bit će težak zadatak zadržati dostojanstvo koje se očekuje u takvim okolnostima, posebice s pogrebnikom koji uprska svoj posao, poznatim, ali sebičnim bratom koji se vraća iz SAD-a, zaručnikom njegove sestrične koji je slučajno progutao drogu te s kretenom koji koristi taj tužan događaj da ponovno osvoji srce (ili bolje rečeno tijelo) bivše djevojke.

Kao šlag na torti, Daniel primijeti misterioznu prisutnost patuljka kojeg, izgleda, nitko ne poznaje…

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...