Navigation Content
Do kraja

Exit Wounds

Steven Seagal otkriva nezakonite radnje u policijskoj postaji i odluči stati na kraj korumpiranim policajcima

INFO

RedateljAndrzej Bartkowiak

GlumciSteven Seagal, DMX , Isaih Washington, Anthony Anderson, Michael Jai White, Billy Zane, Jill Hennesey, Tom Arnold

Sažetak

Orin Boyd (Steven Seagal) vješt je i odlučan detroitski policajac u stalnom sukobu s nadređenima. Nakon što od atentata uspije spasiti i samog američkog potpredsjednika (C. Lawford), šefovi Hinges (B. Duke) i Daniels (B. McGill) za kaznu ga premještaju u zloglasnu 15. policijsku postaju kojom zapovijeda privlačna Annette Mulcahy (Jill Hennessy).

Kad dođe u sukob s kolegom Montinijem (D. Vadim) i njegovim prijateljima, Annette ga šalje na tečaj obuzdavanja bijesa. Među polaznicima tečaja je i poznati TV novinar, hiperaktivni Henry Wayne (Tom Arnold). Priznanjem da ga sklonost nasilju čini sretnim, Orin već na prvom predavanju napravi nered. A kad dozna da je iz postaje nedavno ukradeno 50 kilograma heroina, shvaća da ovaj put ima posla i s korumpiranim policajcima.

Čini se da njih predvodi upravo Montini, koji poslove dogovara s tamnoputim gangsterom Latrellom Walkerom (DMX). Uz pomoć novog partnera, poštenog Georgea Clarka (Isaih Washington), Orin doznaje da Latrell u zatvoru ima brata kojeg često posjećuje. To ga nagoni na sumnju da se iza cijelog slučaja krije nešto mnogo složenije...

Majstor borilačkih vještina Steven Seagal tijekom proteklih 17 godina uspio je ostvariti zavidnu filmsku karijeru. Glumac koji je na velikom ekranu debitirao 1988. glavnom ulogom u akcijskom trileru 'Iznad zakona' Andrewa Davisa (Bjegunac, Lančana reakcija, Savršeno ubojstvo), borilačkim se vještinama počeo baviti još kao 7-godišnjak. Seagal nakon mnogih godina treniranja, početkom osamdesetih u Japanu stječe titulu majstora 7. dana borilačke vještine aikido, nakon čega se vraća u Ameriku.

U Los Angelesu aikidu podučava brojne bogate klijente, što zapne za oko holivudskom mogulu Michaelu Ovitzu. Zahvaljujući uspjehu filma 'Iznad zakona', slijedit će nastupi u 'Hard to Kill', 'Marked For Death' i 'Istjerivač pravde', a suradnju s Andrewom Davisom ponovit će u akcijskom trileru 'Pod opsadom', zasigurno najuspjelijem filmu u karijeri. Popularnost zadržava ulogama u žanrovski sličnim 'On Deadly Ground', 'Izvršna odluka' i 'Patriot', a akcijski triler 'Do kraja' njegova je prva suradnja s nekad cijenjenim snimateljem Andrzejem Bartkowiakom (Brzina, Danteov vrh, Smrtonosno oružje 4).

Bartkowiak je redateljski debitirao dinamičnom i zabavnom akcijskom razbibrigom 'Romeo mora umrijeti' iz koje se jasno vidjela njegova sklonost atraktivnim i adrenalinom nabijenim pričama. Takav je slučaj i s filmom 'Do kraja', u kojem je malu ulogu ostvarila tada nepoznata Eva Mendes (Prebrzi i prežestoki, Korak ispred, Hitch).

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...