Navigation Content

Ipredator

Ipredator

I, Predator

Uz najnoviju 3D-tehnologiju po prvi put možemo imati pogled u životinjski svijet kakav do sad nije bio moguć

INFO

Sažetak

Ovo je nikada prije viđen pogled na grabežljivce i plijen. Uz novu razvijenu 3D-tehnologiju po prvi put možemo imati pogled u tijela životinja u pokretu dok se kreću u najzahtjevnijim trenucima: u razdoblju između života i smrti, hvatajući plijen. Ovakav pogled nikada prije nije bio moguć i daje nam nove uvide u kretanja i ponašanja grabežljivaca i plijena.

Kompjutorskom analizom napada grabežljivca, 'Savršena zvijer' promatra grabežljivca i plijen analizirajući kako je svaka od vrsta biološki stvorena za igranje određene uloge u hranidbenom lancu. Koristeći najmoderniju tehnologiju, arhivske snimke preuređene su u detaljne trodimenzionalne modele koji pružaju gledatelju mogućnost promatranja životinjskih kretanja kao nikad prije.

Serija je zamišljena kao nastavak visokokvalitetnog sadržaja A&E-a, Discovery Channela i National Geographica, a 'Savršena zvijer' uz najnoviju tehnologiju vizualnih alata i izrazitu profesionalnost otkriva tajne i razbija neke od mitova kod najkritičnijih pokreta životinja tijekom napada i obrane. To je 'znanost o borbama' o životinjama, ali i puno više od toga. Ovaj put nema nikakvoga studijskog laboratorija, nego samo znanstvenici koji koriste arhivske snimke i rade nevjerojatne kompjutorske analize.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...