Navigation Content

Okrutne namjere 2

Okrutne namjere 2

Cruel Intentions 2

Zavedi i uništi, moto je beskrupuloznih srednjoškolaca koji ne prežu ni od čega kako bi si priuštili malo zabave i užitka.

INFO

RedateljRoger Kumble

GlumciRobin Dunne, Sarah Thompson, Keri Lynn Pratt, Amy Adams, Barry Flatman, Mimi Rogers

Sažetak

Lukav, ali problematičan učenik drugog razreda srednje škole, Sebastian Valmont (Robin Dunne) odlazi živjeti s ocem i novom bogatom obitelji u njihovu vilu na Manhattanu gdje će pohađati prestižnu privatnu školu.

Ondje upoznaje svoju polusestru, Kathryn Merteuil (Amy Adams), nemilosrdnu manipulatoricu i predsjednicu zabranjenog tajnog društva. Kathryn odluči nakratko prestati maltretirati svog novog polubrata i pronalazi novu metu - Cherie Caldwell (Keri Lynn Pratt).

Sebastian razvije odnos s ravnateljevom kćeri Danielle (Sarah Thompson), no kad shvati da je Danielleina ljubav prema njemu samo Kathrynina spletka, pridružuje se svojoj polusestri i njezinom društvu da bi radio ono što mu najbolje ide - stvaranje nezamislivih spletki da bi iz škole izbacio sve nepoželjne.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...