Navigation Content

Poroci Miamija

Poroci Miamija

Miami Vice

Colin Farrell i Jamie Foxx su na tajnom zadatku, u lovu na dilere droge odgovorne za niz ubojstava na Floridi.

INFO

Glumci Colin Farrell, Jamie Foxx , Gong Li, Naomie Harris, Ciaran Hinds, Justin Theroux

Sažetak

Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) i Sonny Crockett (Colin Farell) na tajnom su zadatku, u lovu na dilere droge odgovorne za niz ubojstava na Floridi. Kada se Crockett upusti u romantičnu vezu sa ženom krijumčara, a Tubbs svjedoči napadu na svoje najbliže, situacija će izmaći kontroli, a policajci se naći u poziciji u kojoj samo najsnažniji mogu preživjeti.

Nitko nije bio pozvaniji o Michaela Manna, producenta istoimene kultne krimi serije iz 80-tih, da se prihvati režije filma o policajcima Tubbsu i Crockettu koji se bore protiv kriminala u gradu punom prostitucije i droge. No, za razliku od serije, u filmu nema klišejiziranih buddy trenutaka, (ne)duhovitih dobacivanja među partnerima ili besmislenih potjera automobilima.

"Miami Vice" je tipični žestoki film Michaela Manna, redatelja koji nam je predstavio moderne noir klasike poput "Vrućine" ili "Collaterala". Mannova igra kamerom je zapanjujuća, scene akcije impresivne, a gluma holivudskih glumaca s A liste, Colina Farella i Jamieja Foxxa, u ulogama koje su proslavile Dona Johnsona i Philipa Michaela Thomasa, besprijekorna.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...