Navigation Content

Van Wilder 3

Van Wilder 3

Van Wilder: Freshman Year

U prednastavku popularne franšise Van Wilder polazi fakultet i namjerava maksimalno iskoristiti to vrijeme na samo njemu svojstven način.

INFO

RedateljHarvey Glazer

GlumciJonathan Bennett, Kristin Cavallari, Kurt Fuller, Steve Talley, Nestor Aaron Absera, Nic Nac, Jerry Shea

Sažetak

Otkrijte kako je apsolvent Van Wilder zaradio svoj vragolasti ugled u ovom prednastavku koji detaljno opisuje njegove vragolije s brucoške godine koje su ušle u povijest.

Kad se Van Wilder (Jonathan Bennett) upisao na Sveučilište Coolidge, nije imao pojma da će biti tako zastrašujuća zadaća ići stopama svog imućnog oca. Strogi dekan službeno je zabranio zabave u kampusu, a studentsko je tijelo previše zauzeto učenjem da bi se borilo protiv toga. Kad Van Wilder otkrije da su sve studentice u kampusu dale zavjet čednosti, on objavljuje da nijedna navijačica neće ostati nedirnuta i nijedna bačva piva neće ostati zatvorena. No, neće biti lako osloboditi Sveučilište Coolidge od ugnjetavačkih okova, progona zabava i seksualne slabosti. Da bi ostvario svoju misiju, Van Wilder će morati napraviti pauzu s učenjem te osloboditi ozbiljnu nestašnost.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...