Navigation Content
U oblacima

High Life

Četvorica luzera na čelu s Timothyjem Olyphantom planiraju opljačkati bankomat

INFO

RedateljGary Yates

GlumciTimothy Olyphant, Stephen Eric McIntyre, Rossif Sutherland, Joe Anderson, Jon Ted Wynne

Sažetak

Dick i njegovi prijatelji upropaštavaju razne poslove i zbrajaju vrijeme provedeno u zatvoru već godinama, no toga je dosta i Dick ima savršeni plan za jednu posljednju pljačku.

Godina je 1983., baš nakon rođenja bankomata. U bolnici u centru grada, zbog posjete svog cimera iz zatvora, sociopata Buga (Stephen Eric McIntyre), Dick (Timothy Olyphant) je upravo otpušten sa svog posla kao bolničkog čistača. Nezaposlen je, a brzo mu treba gotovina pa Dicku padne na pamet ideja da opljačka jedan od bankomata koji su tada još bili novina, da bi kupio malo „samopoštovanja“, objavljuje Dick Bugu i ostatku ekipe.

Ulaze karizmatični, kriminalistički nastrojeni Donnie (Joe Anderson) te predvodnik, seksi šarmer Billy (Rossif Sutherland) i sad su svi dijelovi na broju. Naravno, stvari se ne odvijaju prema planu i čitav niz katastrofa s kojima se Dick suočava dovoljan je da stavi na kušnju odanost bilo kojeg prijatelja dok simpatični „luzeri“ šeprtljavo krče svoj put prema nerealnom snu brzo stečenog bogatstva. Naizmjence tragičan i histeričan, njihov savršeni plan na kraju je sve osim savršen kad ih jedan od zaposlenika banke sve prevari.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...