Navigation Content

Zakon braće

Zakon braće

Prison Break

Michael će poduzeti sve kako bi završio u zatvoru u kojem se nalazi njegov brat Lincoln za kojeg je uvjeren da je nevin kako bi isplanirao savršen bijeg.

INFO

RedateljDwight H. Little, Bobby Roth, Kevin Hooks, Vince Misiano, Greg Yaitanes, Jim Sheridan

GlumciDominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco, Wade Williams, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper

Sažetak

A kad samo pomislimo da je ideja za ovu seriju u početku bila odbačena! Razlog - radnja nije bila odgovarajuća za televizijsku seriju. Na sreću, autori ipak dobivaju slobodne ruke i rezultat je stvaranje jedne od najuspješnijih i najgledanijih serija Twentieth Century Foxa.

Nakon što je optužen za ubojstvo brata potpredsjednika SAD-a, Lincoln Borrows (Dominic Purcell) osuđen je na smrt. Uvjeren u nevinost svog brata, Michael Scofield (Wentworth Miller) priprema plan za bijeg iz zloglasnog zatvora Fox River. Da bi se njegov plan ostvario, i on mora otići u zatvor. Bijeg postaje jedini i osnovni cilj ne samo glavnih likova ove zarazne serije, već i njenih gledatelja koji će se od prve epizode zainteresirati za sudbine ovo dvoje braće.

Ideja je originalna, a radnja izuzetno dinamična. Gledatelj sa napetošću prati epizode, dok se datum pogubljenja nekih likova približava i nad njima visi poput crne sjene. Serija uspješno prikazuje život u zatvoru onakvim kakav zaista jest  - brutalan. Imamo jedinstvenu mogućnost da izbliza upoznamo psihu i narav misterioznih i opasnih ljudi, odbačenih i izoliranih od društva.

Serija ima dvije nominacije za Zlatni Globus.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...