Navigation Content

Fiorentina - Inter

Fiorentina - Inter

Talijanski nogomet

Zaostala utakmica 17. kola serie A

INFO

Sažetak

Siniša Mihajlović prošle je sezone uspješno vodio vodio Cataniu i nije dugo trebalo da preuzme klub višeg ranga, Fiorentinu. U jednom trenutku njegovo ime se spominjalo u kombinacijama za trenera Intera, no Moratti se odlučio za Beniteza - odlučio i promašio!

Srećom po Inter stigao je spasitelj Leonardo i u kratkom roku preokrenuo situaciju, a Inter je opet postao konkurentan u svim natjecanjima koje igra ( Serie A, polufinale kupa, osmina finala LP ). Nesuđeni trener Intera, a sada trener Fiorentine, kao igrač bio je beskompromisan, tvrd i moglo bi se reći grub ( što je i inače odlika klasičnog zadnjeg veznog ), a takvu tvrdu talijansku igru preferira i kao trener.

S obzirom kakve igre Fiorentina pruža ove sezone, čini se da Mihajlović nije najbolji izbor za momčad iz Firenze, no za sada je Mihajlovićeva stolica čvrsta.

Inter se potuno preporodio dolaskom Leonarda i može se reći da koliko je bio neuspješan na klupi Milana, toliko mu dobro ide u Interu! Stigli su nadomak Milanu, a ako pobjede Fiorentinu primaknut će se na samo dva boda razlike.

Treba reći da Milan i Inter još trebaju odigrati međusobnu utakmicu, a taj bi meč po svemu sudeći mogao odlučiti o prvaku Serie A. Leonardove trupe trebaju pobjedu u Firenzi, a ako u tome uspiju ovisit će samo o sebi, a neki novi eventualni kiks Milana samo će im dodatno pomoći u lovu na scudetto.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...