Navigation Content
Merkati

The Meerkats

Gledajte prekrasne kadrove prirode i životinjskog svijeta pustinje Kalahari uz dubok naratorski glas Paula Newmana.

INFO

Sažetak

Ovaj dokumentarni film prati život jedne obitelji merkata, njihovu borbu za opstanak.

Obitelj se sastoji od 20-ak, nekad čak i 50-ak članova od kojih samo jedna ženka donosi nove potomke. Ostatak obitelji, braća, stričevi, sestre, brinu se jedni o drugima, a osobito o najmlađima.

Kolo je maleni merkat, tek je nedavno stigao na svijet sa svojih još petero braće i sestara. Njegov godinu dana stariji brat čuva ga i uči umijećima preživljavanja u nesmiljenim uvjetima pustinje Kalahari. U borbi za opstanak orlovi, kobre, lavovi stalna su opasnost za malene merkate, no ipak najveća je opasnost glad u doba suše.

Film je snimljen u raskošnoj produkciji BBC-ja i postprodukciji HDHUB-a, a 5 mjeseci ekipa je provela u Kalahariju, te 8 mjeseci na montaži u Londonu. Prekrasni kadrovi prirode i životinjskih vrsta uz dubok naratorski glas Paula Newmana, te nadasve dobro osmišljenu priču čine ovaj dugometražni dokumentarac zanimljivim i atraktivnim.

Narator je Paul Newman.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...