Navigation Content

Čovječe, volim te

Čovječe, volim te

I Love You, Man

Nedruštveni Paul Rudd kreće u potragu za najboljim prijateljem

INFO

RedateljJohn Hamburg

GlumciPaul Rudd, Rashida Jones, Sarah Burns, Jason Segel, Greg Levine, Jaime Pressly, Jon Favreau, Jane Curtin

Sažetak

Peter Klaven (Paul Rudd) uspješni je trgovac nekretninama koji, nakon što se zaručio ženom svojih snova, Zooey (Rashida Jones), na svoj užas otkrije da nema nijednoga muškog prijatelja koji mu je dovoljno blizak da bi mu bio vjenčani kum.

Peter odmah kreće u potragu za takvim prijateljem i nakon niza bizarnih i nezgodnih susreta, upoznaje Sydneyja Fifea (Jason Segel), karizmatičnog muškarca koji se voli zabavljati – čista Peterova suprotnost – s kojim se odmah poveže.

No, što su njih dvojica bliskija, to više pati Peterova veza sa Zooey, što će ga na kraju prisiliti na to da mora birati između svoje zaručnice i novog „buraza“...

John Hamburg se najbolje snalazi radeći na komedijama, što je dokazao i u kultnoj TV seriji „Undeclared“, kao i „Stelli“ te ranije u krimi-komediji „Safe Men“ sa Samom Rockwellom. Proslavio se kino hitom „Napokon Polly“ s Benom Stillerom i Jennfier Aniston. Nekoliko godina kasnije ukazala mu se šansa da režira još jednu komediju, spoj romantične komedije i feel-good filma – „Čovječe, volim te“, a Hamburg je priliku iskoristio na najbolji način.

Zaljubljenici u sedmu umjetnost prepoznat će sličnosti Hamburga s Juddom Apatowom, prvenstveno pri isporučivanju originalnih ideja, što nikako ne umanjuje zanimljiv scenarij koji je Hamburg napisao uz pomoć Larryja Levina, te prepustio u ruke Paulu Ruddu i Jasonu Segelu, koji su znalački, te gotovo bez po muke, pružili upravo ono što filmu treba. Kemija između Segala i Rudda bila je vidljiva u „Preboljeti Sarah Marshall“, a potvrda je stigla s „Čovječe, volim te“, u kojem je njihov odnos ključ filma, a upravo to prijateljstvo čini se prirodno i stvarno.

Paul Rudd je odličan u ulozi nedruštvenog Petera Klavena, čiji život čine posao i zaručnica Zooey, koju glumi prelijepa Rashida Jones („U uredu“ (SAD), „Parks and Recreation“). Jason Segel, kojeg gledatelji najbolje poznaju iz serije “Kako sam upoznao vašu majku”, perfektno je odigrao ulogu osjećajnog i šarmantnog zaljubljenika u glazbu. U ostalim ulogama pojavljuju se Jamie Pressly i Jon Favreau kao bračni par, u rolama s urnebesnim dijalozima, što samo zaokružuje sliku ovog doista toplog i duhovitog filma.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...