Navigation Content

Brza blagajna

Brza blagajna

10 Items or Less

Humoristična serija koja savršeno kombinira zamišljeni scenarij i improvizirane elemente. Priznati komičar koji se proslavio improvizacijama John Lehr tumači Leslieja Poola koji je naslijedio obiteljsku trgovinu, prepunu osebujnih, eklektičnih i nadasve zanimljivih likova.

INFO

RedateljBrad Silberling

GlumciJohn Lehr, Morgan Freeman, Paz Vega, Jennifer Elise Cox, Bob Clendenin, Greg Davis Jr., Chris Payne Gilbert, Kirsten Gronfield

Sažetak

Mladi i neiskusni Leslie Pool (John Lehr) vraća se u rodni Ohio kako bi preuzeo obiteljsku trgovinu koju je naslijedio od svog oca. Poprilično disfunkcionalno osoblje čine: Carl (Bob Clendenin) - simpatični skladištar i vrlo blizak Lesliejev suradnik; Yolanda (Roberta Valderrama) - dominantna službenica na Odjelu za proizvode koja s Carlom očekuje dijete; Buck (Greg Davis Jr.) - pomoćni radnik koji se veseli bližoj budućnosti kada će završiti večernju školu i napredovati; Ingrid (Kirsten Gronfield) - vrckava djelatnica na informacijama koja živi za festivale renesanse; Richard (Christopher Liam Moore) - blagajnik čiji je najveći san da se jednom profesionalno bavi umjetničkim klizanjem i Todd (Chris Payne Gilbert) - seksi mesar koji sanja kako će jednog dana postati vozač trkaćih automobila.

Leslie Pool morao je napustiti svoj život i planove vezane za New York i vratiti se u Ohio i preuzeti posao. Njemu prilazi stara školska kolegica Amy Anderson (Jennifer Elise Cox) s poslovnim prijedlogom. Naime, Amy sada vodi veliki supermarket Super Value Mart i predlaže Leslieju da njoj proda svoju trgovinu 'Greens & Grains' i potpiše ugovor koji je trebao potpisati njegov otac netom prije smrti. Iako mu je Amy zaprijetila da će ga upropastiti s jakom konkurencijom, Leslie ipak odlučuje zadržati trgovinu i zavjetuje se da će njegov obiteljski posao ostvariti veliki uspjeh.

Malom trgovinom 'Greens & Grains' ubrzo se proširila vijest da su budućnost trgovine i njihova radna mjesta ugroženi. I dok se Yolanda brine da će izgubiti svoje zdravstveno osiguranje, pogotovo sada kada ima dijete, Carla brine kraj njihovih zajedničkih godišnjih izleta. Leslie će se potruditi da se zajedničkim snagama suprotstave oštroj konkurenciji, velikom supermarketu, no veliki stres oko brige za vlastitu budućnost utjecat će i na njihove međusobne odnose. Bez obzira na kaotičnu situaciju Leslie neće odustati od namjere da opstane i učinit će sve kako bi se borio protiv Amy i njenih šefova, pa makar oni došli s još primamljivijom ponudom.

Jedinstvena forma serije u kojoj se uz scenarijem predviđenih scena pojavljuju i vrlo domišljati improvizirani dijelovi. Radnja opisuje nevjerojatne situacije koje nastaju u maloj trgovinici mješovitom robom kao i zanimljive odnose između djelatnika.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...