Navigation Content

Mijenjam ženu

Mijenjam ženu

Frauentausch

Jeste li ikad razmišljali o tome da promijenite obitelj?

INFO

Sažetak

Jeste li ikad razmišljali da jednostavno ostavite svoje najmilije i postanete dio jedne posve nove, potpuno drukčije sredine? Zvuči nemoguće jer već smo se naviknuli živjeti u svojim okruženjima i ništa ne mijenjati. Ipak, nije toliko nemoguće.

U epizodama zabavnog realityja 'Mijenjam ženu' scenarij je upravo takav: dvije obitelji zamijenit će na deset dana svoje voljene supruge i majke. Dvije žene iz potpuno različitih svjetova ulaze u obitelj one druge i sve se u trenutku mijenja. One vode tuđe kućanstvo, brinu se za tuđu djecu i muža, obavljaju svakodnevne poslove i obiteljske obveze, no često sve postaje drukčije od onoga na što su navikle. Sve se pretvara u veliku avanturu!

Zamjena žena težak je ispit za sve sudionike jer se, u pravilu, susreću i isprepliću suprotnosti; 'nestabilni i osjetljivi' s 'čvrstim i stabilnim', 'liberalni' s 'konzervativnim', 'uredni i perfekcionisti' sa 'superneurednim', 'dobrostojeći' s onima plićeg džepa... Prava sapunica prepuna suprotnosti.

'Mijenjam ženu' unijet će zabavu i smijeh u naše živote te istodobno otvoriti mnoga pitanja i dvojbe! Rasplamsat će nam znatiželju: jesu li naši roditelji uistinu savršeni? Možda je nova mama upravo ona koju priželjkujemo? Jesu li neki drugi muževi i djeca ono što bi nas učinilo još sretnijima i ispunjenijima?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...