Ljubitelji nogometa u srijedu će na MAXtv-u, čak i ako niste pretplatnik Sportskog paketa, imati prigodu preko Pay-Per-View usluge gledati dvije super utakmice, i to po cijeni od samo 30 kuna!

Isprobajte novu uslugu MAXtv-a - pojedinačni sportski sadržaji na vaš zahtjev! Od početka veljače, na kanalima 20 i 21 sami možete birati sportski sadržaj koji želite gledati! Odsad pojedinačne sportske sadržaje s ekskluzivnih MAXtv kanala Arenasport 1 i Arenasport 2 možete gledati na zahtjev putem nove MAXtv usluge Pay-Per-View, čak i ako niste pretplatnik MAXtv-ovog Sportskog paketa.

Prebacite na jedan od dva Pay-Per-View kanala na 20. i 21. poziciji MAXtv-a te unajmite željeni sportski sadržaj na zahtjev unosom vašeg PIN-a za kupnju koji koristite i prilikom unajmljivanja filmova u MAXtv videoteci.

PPV sadržaje možete kupiti sat vremena prije početka emitiranja sportskog derbija. Ukoliko zakasnite na početak, ne brinite se jer PPV sadržaje možete kupiti i tijekom trajanja događaja koji želite gledati.

Najave svih sportskih događanja koje ćete moći pojedinačno kupiti i gledati možete vidjeti u TV vodiču te na  0. kanalu MAXtv-a.

Cijene PPV sportskih sadržaja kretat će se od 20 do 60 kuna. Čim prebacite na kanal, na ekranu ćete dobiti informaciju o cijeni i vremenu emitiranja sljedećeg PPV sadržaja.


PPV - srijeda, 9. veljače, 21. kanal

19 sati Izrael - Srbija

Stadion na kojem Izrael igra domaće utakmice, Ramat Gan, bio je neosvojiva utvrda sve dok na njemu nije gostovala Hrvatska. U srijedu u 19 sati pomlađena izraelska momčad dočekuje reprezentaciju Srbije, a trener Izraela Luis Fernandez u ovoj utakmici ne može računati na njihovog najboljeg igrača Yossi Benayouna . Tko će biti uspješniji na Ramat Ganu, poletni Izraelci ili iskusni rutineri iz Srbije?

21 sat Francuska - Brazil

U 21 sat na stadionu Saint-Denis sastaju se dvije moćne reprezentacije Francuska i Brazil. Francuzi su napravili temeljitu rekonstrukciju sastava nakon debakla na svjetskom prvenstvu, a i uvijek opasni Brazil dolazi bitno pomlađen. Novu francusku generaciju predvodi Yoann Gourcuff talentirani veznjak Lyona, dok kapetansku vrpcu Brazila nosi Robinho. Pogledajte reprizu finala svjetskog prvenstva 1998.