Navigation Content

Sve o Steveu

Sve o Steveu

All About Steve

Ekscentrična djevojka opsjednuta je šarmantnim televizijskim snimateljem

INFO

RedateljPhil Traill

GlumciKen Jeong, Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church, DJ Qualls

Sažetak

Zvijezda 'Prisile na brak' Sandra Bullock, i za 'Oscara' nominirani Thomas Haden Church i Bradley Cooper iz 'Mamurluka' nastupaju u duhovitoj priči o ženi koja se bezglavo zaljubi u muškarca te umisli da su par. On misli da ga ona uhodi.

Sandra Bullock glumi ekscentričnu kreatoricu križaljki Mary Horowitz koja se nakon kratkog i slatkog spoja na slijepo zaljubljuje u naočitog snimatelja vijesti Stevea (Bradley Cooper).

Uvjerena da su suđeni jedno drugomu, Mary prati Stevea diljem zemlje potaknuta sebičnim postupcima televizijskog izvjestitelja Hartmana Hughesa (Thomas Haden Church). Mary se na putu sprijateljuje s grupom simpatičnih čudaka koji prihvate njezin jedinstven i neobičan karakter te je na taj način potaknu da promisli o smislu svog putovanja.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...