Navigation Content

Alisa u zemlji čudesa

Alisa u zemlji čudesa
PON u 15:50Diva

Alice in Wonderland

Samo Alisa može zaustaviti okrutnu Crvenu Kraljicu!

INFO

Redatelj Tim Burton

Glumci Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Anne Hathaway

Sažetak

'Walt Disney Pictures' i vizionarski režiser Tim Burton donose nam epsku, fantastičnu avanturu u 3D-tehnici 'Alisu u zemlji čudesa', magičan i maštovit prilaz jedne od najomiljenijih priča svih vremena.

Johny Depp u ulozi Ludoga Klobučara i Mia Wasikowska kao 19-godišnja Alisa koja se vraća u čudesan svijet koji je prvi put upoznala kao djevojčica i ponovno se susreće s prijateljima iz djetinjstva: Bijelim Zecom, Cerigradskim Mačkom, Puhom, Gusjenicom i, naravno, Ludim Klobučarom. Alisa kreće na fantastično putovanje na kojem će otkriti svoju pravu sudbinu i prekinuti strahovladu Crvene Kraljice.

U zvjezdanom postavu sudjeluju i Anne Hathaway, Helena Bonham Carter i Crispin Glover. Scenarij je napisala Linda Woolverton.

'Alisa u zemlji čudesa' prenosi nam čaroliju dva obožavana djela Lewisa Carrolla 'Alisa u zemlji čudesa' (1865.) i 'Alisa s one strane ogledala' (1871.) sa zadivljujućim, avangardnim scenama i najkarizmatičnijim likovima iz povijesti književnosti te dolazi na velika platna u 'Disney Digital 3D™' tehnologiji.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...