Navigation Content

Bratstva i sestrinstva

Bratstva i sestrinstva

Greek

Serija o studentskom životu punom tuluma i veselja na putu ka odrastanju

INFO

RedateljMichael Lange

GlumciJacob Zachаr, Spencer Grammer, Amber Stevens, Dilshad Vadsaria, Scott Michael Foster, Clark Duke, Jake McDorman

Sažetak

Bez roditelja. Bez pravila. Ovo je serija o studentskom životu punom tuluma i veselja na putu ka odrastanju.

Jedan od glavnih likova 'Bratstva i sestrinstva' zove se Rusty (Jacob Zachаr). Nakon velikih akademskih uspjeha u gimnaziji, odlučuje da će sveučilište biti mjesto u kojem će se koncentrirati na život, a ne samo na knjige i učenje. Upisao je isti fakultet kao i njegova sestra Casey (Spencer Grammer), koja je tamo jedna od najpopularnijih studentica.

Sa određenom dozom suparništva, 'Bratstva i sestrinstva' prati razvoj prijateljstva između brata i sestre. Kao što se može i pretpostaviti, dvoje glavnih likova okruženo je grupom veselih prijatelja, a svaki od njih doprinosi atmosferi i studentskim doživljajima svojom vlastitom dozom individualnih čari.

Zabavna serija koja će vam dati priliku da uronite u najveselije dubine studentskog života u Americi, dok vam u isto vreme prikazuje realistične likove i opće ljudske priče za ljubav, prijateljstvo, zabavu i...malo trke za slavom. Najbolje mjesto za sve to je fakultet sa čuvenim bratstvima i sestrinstvima u kojima se uglavnom odvija radnja serije.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...