Nicholas Lyndhurst u britcomu o ocu dvoje otkvačenih tinejdžera koji se razveo od žene da bi završio kod bivše punice!

Kad je bivša žena Jimmyja Venablesa (Nicholas Lyndhurst) odlučila poći u Afriku na volontersku misiju, Jimmy, koji je dotad djecu viđao samo vikendom i vjerujući kako je to kratko putovanje, olako pristaje brinuti se za njihovo dvoje tinejdžera uz pomoć bivše punice, ohole i nametljive Diane (Celia Imrie).

Jimmy je šokiran spoznajom da će ostatak života provesti s Dianom, ali ipak je spreman biti pravi otac i preuzima brigu o domaćinstvu. No, ma kako mu dobre namjere bile, trpi njegov posao, trpi njegov društveni život, trpi i sam Jimmy.

Molly (Dani Harmer) i Alex (Ryan Sampson) se, pak, bore za veću slobodu, Diana se bori da stekne nadzor nad obitelji, a Jimmy se samo bori....

U jednoj će epizodi Jimmy pokazivati muškost kupnjom motora, Molly i Alex počet će izlaziti s bratom i sestrom, Diana susreće staru ljubav, Molly će se upisati u celibatsku grupu (ali samo zato što joj se sviđa jedan njezin član) i tako u nedogled idu Jimmyjeve zgode i nezgode koje je u Velikoj Britaniji dosad pratilo četiri milijuna gledatelja i čiji je autor Fred Barron pobjegao iz SAD-a u Englesku zato što mu ondje nitko nije htio prihvatiti scenarij popularne humoristične serije 'Moja obitelj'.