Navigation Content

Vještice iz Eastwicka

Vještice iz Eastwicka

Eastwick

Tri vrlo različite žene otkrivaju da posjeduju čarobne moći.

INFO

GlumciJaime Ray Newman, Lindsay Price, Rebecca Romijn, Sara Rue, Ashley Benson, Paul Gross, Johann Urb

Sažetak

U obalnom gradiću Eastwicku tri vrlo različite žene uskoro će otkriti čarobne sposobnosti koje nisu znale da posjeduju.

Roxane, Kat i Joanna nekoć se nisu slagale zbog predrasuda koje su gajile jedna prema drugoj. Roxanne (Roxie) Torcoletti bila je ekstrovertirana umjetnica, Kat Gardener supruga i majka s mnogo obveza, a Joanna Frankel sramežljiva mjesna novinarka. No, nakon čudnog susreta u parku i nekoliko martinija ove tri žene odjedanput postaje dobre prijateljice.

Zajedno sanjaju o tome da im se životi promijene. Nepoznata snaga u svakoj od njih odjedanput izlazi na površinu, zbližava ih i mijenja njihove živote.

U tom trenutku tajanstveni i imućni Darryl Van Horne stiže u grad. Pomaže im otkriti njihove jedinstvene moći na način o kojemu nisu mogle ni sanjati. No, ostvarujući njihove snove, moguće je da otvara Pandorinu kutiju.

Mještane naravno zanima tko je zapravo Darryl Van Horne. Među znatiželjnima je i Joannina kolegica i najbolja prijateljica Penny Higgins. Zatim je tu Bun Waverly, voditeljica Povijesnog društva i luda teta koju Roxie i njezina kći tinejdžerica Mia nikada nisu imale, a koja možda zna tajnu Darrylova pravog identiteta.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...