Navigation Content

Je li to istina?

Je li to istina?

Is It Real?

Istražite s nama neke od najdugotrajnijih svjetskih misterija i fenomena dok pokušavamo odvojiti znanost od praznovjerja.

INFO

Sažetak

Postoje oni koji vjeruju u ono što se često smatra paranormalnim i postoje oni koji vjeruju u samo ono što znanost može dokazati.

Otkrivamo s vjernicima i skepticima istinu i priče o ubojicama mjesečarima, o stigmati, ljudima dvostruko manjim od prosječnih ljudi i grabežljivcima-krvopijama. Uobičajeni i neuobičajeni fenomeni: Big Foot, Bermudski trokut, spontano ljudsko samozapaljenje i mnogi drugi... Jesu li ovo samo legende ili zapravo laži?

National Geographic lovit će ove teško uhvatljive istine na nevjerojatnom putovanju kako bi odvojili činjenice od fikcije. Ove su priče tako neobične da samo vi možete reći je li sve to istina?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...