Navigation Content
Alias

Alias

Atraktivna Jennifer Garner u nagrađivanoj akcijsko-špijunskoj seriji o američkoj studentici koja vodi buran i opasan život kao dvostruka agentica CIA-e

INFO

Glumci Jennifer Garner, Victor Garber, Ron Rifkin, Michael Vartan

Sažetak

Izvanredna 'Emmyjem' nagrađivana dramska serija o špijunima 'Alias' (koja je imala još četiri nominacije za 'Emmy') počela je sa stvaranjem emocionalno zahtjevne pete sezone serijala u Los Angelesu. Jennifer Garner glumi agenticu CIA-e Sydney Bristow, ulogu koja joj je donijela i 'Zlatni globus'. Ova je serija neprestano putovanje kroz špijunažu, avanture i dramu.

Nakon što se Sydney odlučila pridružiti posebnom odjelu CIA-e pod nazivom APO, šokiralo ju je kad je otkrila da odjel vodi Sloane. Bez ikakvog povjerenja u svog neprijatelja, Sydney drži budno oko nad njime, a pomogli su joj i Vaughn, Dixon i Marshall. Morala je držati sumnje po strani dok je radila s polusestrom i Sloaneovom kćeri Nadiom, da ju ne bi udaljila od sebe i izgubila povjerenje koje je stekla.

Sydney se isto tako nalazi u teškoj situaciji pokušavajući otkriti Sloaneove motive kad je upucao vlastitu kćer da bi spasio njezin život. Time je i okončao opasne posljedice povezane sa slučajem Rambaldi. U međuvremenu Jackov bliski susret sa smrću i otkriće o tome zašto je mislio da je ubio svoju bivšu ženu i Sydneynu majku Irinu Derevko osnažuju veze između oca i kćeri. Vaughnovo otkriće da ona možda i nije osoba za koju ga je Sydney smatrala potpuno ga izbacuje iz takta, a opasna automobilska nesreća ostavlja njihove sudbine neriješenima.

Sydney očekuju još dramatičniji događaji. Nakon što su preživjeli automobilsku nesreću, ona doznaje da je osoba koju ona poznaje pod imenom Michael Vaughn istraživan pod sumnjom da je dvostruki agent. Nakon tog otkrića počinje se pitati je li njihov odnos zadnjih godina bio potpuna laž. Kad Sydney otkrije da nosi Vaughnovo dijete, odlučnije nego ikada pokušava otkriti istinu. U međuvremenu se Jack brine da njegovu kćer ne bi zadesila ista sudbina nakon što ga je Irina izdala. Mora se nositi i s time da uskoro postaje djed dok još otkriva kako biti otac. Sloane se isto tako mora ponovno pronaći jer je sklopio opasan savez u potrazi za lijekom za Nadiu, koja je i dalje u komi.

Pojavit će se novi agenti, a u Sydneynu životu pojavljuju se i nove opasne organizacije dok pokušava čuvati svoje nerođeno dijete istovremeno putujući svijetom u pokušaju da ga spasi.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...