Navigation Content

Upravljanje Wildeom

Upravljanje Wildeom

Running Wilde

Will Arnet je Steven Wilde, bogat i nezreo plejboj koji je zahvaljujući bogatom ocu oduvijek imao sve što je poželio, sve osim ljubavi njegova života za koju se mora boriti

INFO

GlumciWill Arnett, Keri Russell, Stefania Owen, Mel Rodriguez, Rober Michael Morris, Peter Serafinowicz, David Cross

Sažetak

Od tvoraca i glumaca hvaljene serije 'Prikraćeni' dolazi 'Upravljanje Wildeom', romantična komedija u kojoj Will Arnett glumi Stevena Wildea, bogatog i nezrelog plejboja koji očajno pokušava osvojiti (ili otkupiti) srce svoje dugogodišnje simpatije Emmy Kadubic (Kerri Russell), liberalne humanitarke koja mu je pobjegla, a cijela je serija iz perspektive 12-godišnje curice.

Steve nikada nije učinio ništa nesebično. Ali zašto i bi? Sin je naftnog tajkuna, a nije morao raditi nijedan dan u životu. Sve što je ikad htio uručeno mu je, osim jedne sitnice: Emmyne ljubavi.

Kći bivšeg zaposlenika Wildeovih, Emmy, iskrena je dobročiniteljica koja cijeli odrasli život pokušava spasiti svijet. Iako je Emmy sretna sa životom u prašumama Amazone uz domoroce, njezina 12-godišnja kći, Puddle (Stefania Owen), samo želi biti normalno dijete koje odrasta na nekom normalnom mjestu. Možda bi to i rekla, ali već mjesecima ne govori.

Kada širenje Wildeove kompanije u prašumi zaprijeti i njezinoj pridruženoj obitelji, Emmy se odluči pojaviti na ceremoniji koju je Steve sam sebi organizirao, dodjeljujući si nagradu 'Humanitarac godine'. Želi pokušati spriječiti širenje kompanije, ali možda i dalje ima neke osjećaje prema Steveu. Ipak, kako se kod Stevea puno ne mijenja, on nije spreman pomoći jer bi zaustavljanje širenja kompanije značilo i manje zarade njemu.

Umjesto da ponovno riskira time da izgubi Emmy, Steve na sve moguće načine pokušava osvojiti djevojku koju želi. Da bi to mogao, uposli jedine ljude koji bi mu i mogli pomoći: svog susjeda i povremenog neprijatelja Fa'ada Shaouliana (Peter Serafinowicz), asistenta i prisilnog prijatelja Miga Salazara (Mel Rodriguez) i, nevoljko, gospodina Lunta, njegovu mušku dadilju koji danas radi kao tajnik i jedina je osoba koja pokušava zaštititi Stevea, ali i njegov posao.

Unatoč tomu što ima sve što je ikad htio, Steve zna da ljubav i sreću jednostavno ne može kupiti. To je u velikom kontrastu s Emmynim životom jer ona nema ništa osim ljubavi i sreće. Uzevši u obzir da Emmy čini dobro nizašto i to da je Steve nizašto, ima li ovaj par šanse ikako pomiriti ove razlike?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...