Navigation Content

Hannah Montana

Hannah Montana

Hannah Montana

Miley Cyrus živi tajni život kao slavna pop pjevačica!

INFO

GlumciMiley Cyrus, Emily Osment, Mitchel Musso, Jason Earles, Billy Ray Cyrus

Sažetak

Mlada glumačka i glazbena zvijezda Miley Cyrus glumi 'običnu' tinejdžericu Miley Stewart i njezin alter-ego pop zvijezdu Hannu Montanu u istoimenoj Disneyjevoj hit seriji. U seriji također glume tinejdžerske zvijezde nove generacije - Emily Osment kao Mileyna najbolja prijateljica Lilly Truscott, Mitchel Musso kao njezin prijatelj Oliver i Jason Earles kao njezin stariji brat Jackson. U seriji glumi i zvijezda country glazbe s platinastom nakladom Billy Ray Cyrus, Mileyn otac, koji glumi Hanninog oca i menadžera Robbyja Stewarta.

Serija prati Miley Stewart, djevojčicu iz Tennesseeja, koja sada živi u Malibuu u Kaliforniji sa svojim starijim bratom Jacksonom i ocem udovcem Robbyjem koji je skladatelj. S najboljim prijateljima Lilly i Oliverom Miley proživljava sva ona uobičajena školska iskustva. Želi dobiti što bolje ocijene, zadiviti svoju simpatiju i uklopiti se u različite školske klanove. Miley uvijek može računati na svojeg tatu Robbyja koji će joj dati jedan od svojih duhovitih savjeta te tako popraviti situaciju.

Miley se katkad, kao tinejdžerica, osjeća nespretno, ali potpuno se promijeni kad stane na pozornicu. Učenici u školi to ne znaju, ali Miley živi dvostruki život kao pop pjevačica Hannah Montana. Ona putuje svijetom i zabavlja svoje obožavatelje izvodeći glazbu koju je napisao njezin tata-menadžer. Uz pomoć dugačke plave perike i upadljivog stila odijevanja Miley uspješno skriva svoj identitet međunarodne pop zvijezde, a što je još važnije, ona zna da je ljudi vole zbog toga kakva ona doista jest.

Hannino dvoje najvećih obožavatelja, njezini najbolji prijatelji, saznaju tko se skriva iza tog kostima pa Miley sada s olakšanjem može podijeliti svoju tajnu s Lilly i Oliverom dok proživljava sve zgode i nezgode srednjoškolskoga života.

Miley živi život o kakvom svako dijete sanja. I dok slava i glamur imaju svoje prednosti - limuzine, lijepu odjeću i druženje s poznatim osobama - Miley više od svega želi da se prema njoj ponašaju kao prema svakom drugom tinejdžeru te pokušava živjeti onako kako žive mladi njezinih godina.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...