Navigation Content

Čudesni planet

Čudesni planet

Amazing Planet

Naučite sve o rastaljenoj magmi koja pokreće pokretnu vrpcu tektonike ploča, o vjetru i ledu koji su irezbarili Zemljinu površinu ili o zadivljujućim oceanima koji dominiraju svijetom.

INFO

Sažetak

Za razliku od bezbojnih stijena i naizgled bezličnih plinovitih kugli koje lutaju Sunčevim sustavom (a možda i ostatkom galaksije), Zemlja je bogata bojama i pokretom, začuđuje raznolikošću oblika i materijala i zadivljuje svojom elegancijom i moći.

No jedini je problem u tome što se Zemljine najveće čarolije odvijaju tempom nevidljivim ljudskom oku. Rješenje je putovanje u prošlost s pomoću kompjuterske animacije koju je pripremio inovativni tim grafičkih dizajnera National Geographica.

Dodajmo tomu i zanimljivu naraciju koja Zemlju opisuje kao zabavno i veličanstveno mjesto i imamo Čudesni planet - novu dokumentarnu seriju National Geographica u visokoj rezoluciji.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...