Navigation Content

Divlje sestre

Divlje sestre

Banger Sisters, The

Život Susan Sarandon, sada mirne kućanice, okrene se naglavačke kad joj u posjet stigne bivša najbolja prijateljica, još uvijek razuzdana, Goldie Hawn.

INFO

RedateljBob Dolman

GlumciSusan Sarandon, Goldie Hawn, Geoffrey Rush, Erika Christensen, Robin Thomas, Eva Amurri, Matthew Carey, Adam Tomei

Sažetak

Krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća bilo je gotovo nemoguće pronaći rock zvijezdu koja nije osobno poznavala Suzette (Goldie Hawn) ili Vinnie (Susan Sarandon), samozvane ljepotice rock'n'rolla koje su skinule hlače brojnim glazbenicima, fotografirajući se usput kako bi sve mogle i dokazati.

Međutim, od toga je vremena prošlo više od dvadeset godina, i njih se dvije nisu vidjele jako dugo. Vinnie je danas Lavinia, uglađena majka iz predgrađa, stup zajednice, oslonac svojemu mužu i djeci. Suzette je još uvijek ona stara, drska i provokativna, željna reprize avantura iz svoje mladosti.

No, kada Suzette dobije otkaz u baru u kojem je konobarila, treba podršku prijateljice, te kreće u potragu za Vinnie. Kada je konačno i pronađe, malo će se iznenaditi.

Humorna drama redatelja i scenarista Boba Dolmana, „Divlje sestre" pripovijeda priču o različitim putovima na koje život može odvesti nekada bliske prijatelje, ali upozorava i na važnost prijateljstva i odanosti. Spajajući humor neslaganja i nepodudaranja dvaju svjetova s dramskim elementima mirenja sa životnim promjenama, Dolman je snimio zabavan i dojmljiv film, čije su prve zvijezde nedvojbeno oskarovke Goldie Hawn i Susan Sarandon. Uz njih, u njemu nastupaju još i slavni Geoffrey Rush, te mlađe glumice Erika Christensen i Eva Amurri.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...