Navigation Content

Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana

Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana

Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous

Sandra Bullock kao lijepa i opasna tajna agentica u nastavku filmskog hita mora osloboditi dvoje prijatelja iz ruku otmičara

INFO

RedateljJohn Pasquin

Glumci Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson, Treat Williams, Heather Burns

Sažetak

Nakon što je uspješno spriječila napad na izboru za miss Sjedinjenih Američkih Država, na koji se bila prijavila inkognito, agentica FBI-a Gracie Hart (Sandra Bullock) postala je prava medijska zvijezda.

Čini se kako Gracie sada sve manje radi svoj pravi posao jer mnogo više vremena provodi u salonima za uljepšavanje, što je dio promotivne kampanje njezine knjige. Naravno, ni samom FBI-u takva situacija ne smeta jer je svaki, a pogotovo pozitivan, publicitet dobar i poželjan.

Kada Graciene prijatelje, pobjednicu izbora Cheryl (Heather Burns) i najavljivača Stana (William Shatner), u Las Vegasu otmu nepoznati počinitelji, Gracie se vraća poslu i odlazi ih spasiti zbog čega se sukobljava sa svojim šefovima, koji se boje da bi mogli izgubiti svoje zaštitno lice.

Nastavak vrlo uspješne i rado gledane kriminalističke komedije koja je početkom tisućljeća očarala publiku, 'Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana' dostojan je nasljednik prvog dijela, jednako zabavan i napet.

Redatelj John Pasquin jednako je vješt u režiranju komičnih scena koje se uglavnom temelje na diskrepanciji svjetova tajnih agenata i izbora ljepote, kao i u čistim akcijskim scenama koje bi se lako mogle uklopiti u pravi triler. Naravno, film svojom odličnom ulogom opet nosi Sandra Bullock te je gotovo nemoguće zamisliti glumicu koja bi podjednako uvjerljivo odradila i scene na pisti za missice i akcijske scene s pištoljem u ruci.

Svoje su nastupe iz prvog dijela reprizirali William Shatner i Ernie Hudson, a dodatak ekipi, među ostalima, jest i Regina King, u ulozi Graciene tjelohraniteljice.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...