Navigation Content
LAX

LAX

Agresivna šefica piste i bezobrazni menadžer terminala natječu se kako bi postali ravnatelji aerodroma

INFO

GlumciHeather Locklear, Blair Underwood, Paul Leyden

Sažetak

Od pisca nominiranog za nagradu ‘Emmy’ Nicka Thiela (‘Magnum’) i producenta Marka Gordona (‘Spašavanje vojnika Ryana’, ‘Brzina’) dolazi nova NBC-jeva dramska serija LAX koja istražuje pozadinu zakulisnih drama i sukoba putnika i osoblja na užurbanome Međunarodnom aerodromu u Los Angelesu.

Poznata televizijska glumica Heather Locklear (‘Svi gradonačelnikovi ljudi’) nastupa kao Harley Random, ambiciozna i odlučna šefica piste na LAX-u, petome najprometnijem aerodromu na svijetu.

Harley je često u sukobu sa svojim rivalom, šefom terminala Rogerom (Blair Underwood, ‘Seks i grad’). Oboje se natječu za mjesto ravnatelja aerodroma, no moraju surađivati kako bi riješili situacije poput dojava o bombi, dolazaka VIP osoba, pijanih pilota i izgubljenih ljubimaca.

Sve se to zbiva unutar kaotičnoga prometnog središta koje je povezano sa svim dijelovima svijeta.

Osoblje aerodroma sačinjavaju i Tony (Paul Leyden), blagoglagoljiv putnički koordinator koji se trudi ublažiti napetosti, agentica Caribe Betty (Wendy Hoopes) koja se zajedno s kolegom iz ureda za imigraciju Nickom (David Paetkau) i losandželeskim policajcem Henryjem Engelsom (Frank John Hughes) brine za sigurnost aerodroma u svijetu koji postaje sve složeniji.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...