Navigation Content

Studio 60 na Sunset Stripu

Studio 60 na Sunset Stripu

Studio 60 on the Sunset Strip

Ova provokativna i duhovita serija zalazi iza kulisa televizijskog show programa i razotkriva politiku, niz osebujnih likova i uzbudljivih situacija tijekom produkcije vodeće serije u velikoj televizijskoj kući.

INFO

GlumciMatthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Nathan Corddry

Sažetak

Scenarist i producent, dobitnik Emmyja, Aaron Sorkin i poznati redatelj Thomas Schlamme (Zapadno krilo) u seriji "Studio 60 na Sunset Stripu" obrađuju intrigantan, rijetko prikazivan svijet komercijalne televizije. U seriji se pojavljuje niz poznatih glumačkih imena, kao što su Matthew Perry, Amanda Peet i dr.

Kad izvršni producent dugogodišnjeg kasnovečernjeg zabavnog showa prekine emitiranje programa uživo, televizijska industrija i gledatelji su zgroženi i šokirani. No, u zbrku se umiješa pronicljiva samouvjerena urednica Jordan McDeere (Amanda Peet) koja ponovno zaposli briljantan, ali nepredvidljiv scenarističko-producentski tim koji je prije više godina napustio show u kontroverznom ozračju.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...