Navigation Content

Stuart: Život natraške

Stuart: Život natraške

Stuart: A Life Backwards

Životna priča beskućnika Stuarta Shortera, bivšeg zatvorenika koji je u djetinjstvu doživio traumatično iskustvo.

INFO

RedateljDavid Attwood

GlumciBenedict Cumberbatch, Tom Hardy, Nicola Duffett, Claire-Louise Cordwell, Edna Dore

Sažetak

Filmska adaptacija biografije Alexandera Mastersa 'Stuart: A Life Backwards'.

Kratak život Stuarta Shortera (Tom Hardy) bio je nemiran i kaotičan. Bio je beskućnik, alkoholičar koji se volio igrati noževima i narkoman koji je neobično uživao u nasilju.

Stuartov se život mijenja kada upozna pisca i volontera Alexandera Mastersa (Benedict Cumberbatch) s kojim razvija neobično prijateljstvo. Kada mu Alexander kaže da želi napisati njegovu biografiju, Stuart zahtijeva da je ispriča od kraja kako bi bila uzbudljivija, poput kriminalističkog romana Toma Clancyja.

Kako se njihov neobični savez razvija, a Stuart postupno otkriva svoju životnu priču unatrag, tako njegova vedra osobnost i sirov smisao za humor daju priči tragikomičan stil. Pljačkama banaka, pokušajima samoubojstva i boravcima u institucijama, Alexander dobiva uvid u potpuno strani svijet i shvaća zašto je Stuartov život krenuo krivo.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...