Navigation Content

Glavni sastojak

Glavni sastojak

Extract

Zabavna komedija prati osobne i profesionalne probleme vlasnika tvornice biljnih ekstrakata dok nailazi na niz nesretnih situacija, među kojima je i veza njegove žene sa žigolom

INFO

RedateljMike Judge

GlumciJason Bateman, Kristen Wiig, Ben Affleck, Mila Kunis, J.K. Simmons, Clifton Collins Jr., Dustin Milligan

Sažetak

Joel Reynold (Jason Bateman) vlasnik je male punionice pića iz Kalifornije, čovjek koji naizgled ima sve što bi mogao poželjeti. Oženjen je privlačnom Suzie (Kristen Wiig), živi u raskošnoj kući s bazenom, ima dosta novca i omiljen je među svojim radnicima.

No, unatoč tome Joel je prilično nezadovoljan, osjeća da se otuđio od Suzie s kojom nije spavao već tri mjeseca, a o svojim brigama povjerava se barmenu Deanu (Ben Affleck), kojeg drži prijateljem.

Kad mu Joel povjeri da je u njegovu tvrtku nedavno stigla nova djelatnica Cindy (Mila Kunis), mlada i atraktivna, koja ga izuzetno privlači, Dean mu predloži da angažira žigola Brada (Dustin Milligan) koji će zavesti Suzie i tako Joelu pružiti alibi za vezu sa Cindy.

Ali Joel ne zna da je Cindy varalica koja je u njegovu tvrtku stigla s ciljem da radnika Stepa (Clifton Collins Jr.), koji je doživio nesreću s ozbiljnim posljedicama, nagovori da tuži kompaniju. Cindy kasnije planira Stepu ukrasti novac dobiven tužbom...

Zabavnu, atraktivnu i nepretencioznu romantičnu krimi-komediju "Exract" kao potpuni autorski projekt potpisuje Mike Judge, animator, redatelj, scenarist, glumac, producent i glazbenik najpoznatiji kao sukreator kultnog animiranog serijala "Beavis i Butt-head". Osim što je režirao projekt, filmaš punog imena Michael Craig Judge ("Idioti budućnosti", animirane serije "The Goode Family", "King of the Hill") je i njegov koproducent te autor scenarija, a tumači i malu epizodnu ulogu.

Posrijedi je očekivano pomaknuto, inteligentno napisano, duhovito, dinamično i slikovitim likovima napučeno ostvarenje u kojem je tjelesni i verbalni humor često dvosmislen i na granici pristojnosti. Režija Mikea Judgea je sigurna i energična, naracija je dinamična, likovi uvjerljivi a dijalozi životni.

Cjelinu nose raspoloženi nastupi zvjezdane postave predvođene J. Batemanom (Juno, Hancock, Kako se riješiti šefa), čije su partnerice M. Kunis (Crni labud, Ted, Carstvo velikog Oza) i K. Wiig (Paul, Djeveruše). U sporednim se ulogama pojavljuju oskarovac B. Affleck (Dobri Will Hunting, Peral Harbor, Argo) i J. K. Simmons (trilogija "Spider-Man", "Juno", serija "Oz"), odličnu je glazbu skladao nagrađivani George S. Clinton (trilogija "Austin Powers", "Divlja igra"), a efektnu fotografiju potpisuje Tim Suhrstedt ("Luda vjenčanja", "Mala miss Amerike").

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...