Navigation Content
Gola istina

The Ugly Truth

Katherine Heigl i Gerard Butler dvoje su suradnika kojima kao da je suđeno da se međusobno preziru - ona je u potrazi za savršenim partnerom iz snova, a njemu je cilj dati ženama do znanja da muškarci imaju samo jedno na pameti

INFO

RedateljRobert Luketic

GlumciKatherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, Bree Turner, Nick Searcy, Cheryl Hines, Noah Matthews

Sažetak

Abbby Richter (Katherine Heigl), ambiciozna producentica jutarnjeg programa 'A. M. Sacramento', ponosi se svojom sposobnošću brzog rješavanja problema. Ona ima rješenje za sve, osim za svoj nesretni status samca.

Kad su u pitanju veze, Abby koja uvijek ima sve pod kontrolom, niže isključivo neuspjehe. Zbog pada gledanosti emisije, Abby je prisiljena udružiti se s posebnim dopisnikom Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), muškarcem koji je živcira na sve zamislive načine.

Njegova rubrika 'Gola istina' nastoji razotkriti što muškarci zaista žele. No njegov bridak, veseo i pomalo šovinistički pristup izrazito iritira Abby. Da stvar bude gora, zbog brzog porasta gledanosti njegov je zvjezdani status na televizijskoj postaji ubrzo zagarantiran.

Tad Abby upoznaje svoga susjeda Colina (Eric Winter), liječnika samca. On je sve što Mike Chadway nije - uglađen, pristojan i nimalo zainteresiran za žensko hrvanje u blatu. Ovoga puta Abby ne želi propustiti priliku.

Iako ne želi to priznati potreban joj je Mikeov uvid u muški um da bi mogla povući prave poteze. Dok Mike trenira Abby, a Abby iskušava Mikeove provokativne teorije o zavođenju, oboje će otkriti jednu vrlo ironičnu istinu: koliko god se možda razlikujemo, muškarci i žene ipak dijele neke tajne emocije.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...