Navigation Content

Slatke male lažljivice

Slatke male lažljivice
ČET u 17:05FOXLife

Pretty Little Liars

Godinu dana nakon tajanstvenog nestanka njihove najbolje prijateljice, četiri djevojke vjeruju da su njihove tajne tako zauvijek sačuvane. No, uskoro počnu primati tajanstvene poruke.

INFO

GlumciTroian Avery Bellisario, Ashley Benson, Holly Marie Combs, Lucy Hale, Ian Harding, Bianca Lawson, Laura Leighton, Chad Lowe

Sažetak

Nakon nestanka vješte manipulatorice Alison (Sasha Pieterse) serija prati život šesnaestogodišnjakinja,  Arije (Lucy Hale), Spencer (Troian Avery Bellisario), Hanne (Ashley Benson) i Emily (Shay Mitchell), koje su u međuvremenu izgubile međusobni kontakt. No, to se mijenja kada počnu pristizati tajanstvene poruke od osobe koja se potpisuje s 'A'. Vezane nekadašnjim prijateljstvom te panikom i pomutnjom uzrokovanim zagonetnim porukama, djevojke se ponovno okupljaju, iako svaka ima svoj razlog da nikome ne otkrije svoju tajnu.

Aria se tek vratila u rodni grad nakon boravka u Europi te pokušava potisnuti saznanje o koketiranju svog oca Byrona (Chad Lowe) s njegovom bivšom studenticom. Aria to želi sakriti od svoje majke Elle (Holly Marie Combs), a u međuvremenu njenu pažnju zaokuplja markantni profesor engleske književnosti Ezra Fitz (Ian Harding).
Hanna je buntovnica sklona nevoljama čija majka Ashley (Laura Leighton) uzima stvari u svoje ruke u nastojanju da sačuva svoju reputaciju te imidž svoje kćeri.
Spencer je perfekcionistica i odlična učenica koja se cijeli život bori s tim da drži korak sa svojom uspješnom obitelji. Upravo zbog toga se osjeća jako usamljeno. Čini se da je nitko ne razumije dok ne pronađe pravo razumijevanje - u zagrljaju sestrinog zaručnika.
Emily je sportašica koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu, a počne se družiti s novom susjedom Mayom (Bianca Lawson), djevojkom slobodnog duha koja se nedavno preselila u Alisoninu staru kuću preko puta ulice.

Prijeteće poruke ujedine djevojke, a njihov život u pitoresknom predgrađu odjednom se čini jako daleko od savršenstva. Pravi šok uslijedi kad i nakon pronalaska Alisoninog tijela poruke ne prestaju stizati.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...