Navigation Content

Lovci na natprirodno

Lovci na natprirodno

Supernatural

Uzbudljivo i strašno putovanje braće Winchester nastavlja se u sedmoj sezoni serije s Jaredom Padaleckim i Jensenom Acklesom u glavnim ulogama

INFO

GlumciJared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Jim Beaver, Mark Sheppard, Jeffrey Dean Morgan

Sažetak

Sam Winchester (Jared Padalecki) i Dean Winchester (Jensen Ackles) kao djeca su zbog tajanstvene i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac John (Jeffrey Dean Morgan - Watchmen) zatim ih je odgojio kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakutcima i na zabačenim cestama Amerike... i naučio ih je kako da ga ubiju.

Poslije desetaka krvavih pustolovina i borbe protiv raznih natprirodnih opasnosti Sam i Dean napokon su ispunili svoju mračnu sudbinu: uz pomoć prijatelja, zamjenskog oca Bobbyja (Jim Beaver) i posrnuloga anđela Castiela (Misha Collins), uspjeli su spriječiti apokalipsu. No cijena pobjede bila je strašna: Sam se žrtvovao i zatočio u paklu s Luciferom. Očajan, Dean se vratio običnom životu - i šokirao se kad mu se godinu poslije čudom uskrsnuli Sam pojavio na vratima.

Braća su se vratila lovu i ponovno suočavala sa sve čudnijim smrtonosnim bićima, na kraju se sukobivši s prvobitnim čudovištem - Majkom Svega. Dean je otkrio šokantnu, opasnu istinu o Samu: vratio se iz pakla... ali bez duše, zbog čega je postao proračunat i nepouzdan. Riskantnim potezom Dean je Samu vratio dušu, ali platili su veliku cijenu. Sama su preplavila sjećanja iz pakla, sjećanja koja su prijetila da će ga nadvladati, čak i ubiti.

U međuvremenu je građanski rat u raju bjesnio i dalje. Castiel, odlučan u nakani da pobijedi, neoprezno je otvorio vrata čistilišta, u kojem se nalaze duše svih čudovišta. Cilj mu je bio u sebe upiti sve te duše i dobiti njihovu moć. Ignorirajući Samova i Deanova upozorenja, Castiel se nagodio s kraljem pakla da će zajedno naći vrata.

Iako su ga Sam i Dean pokušali spriječiti, Castiel je uspio izvesti svoj plan. Njegova je moć sad božanska i Sam i Dean ne znaju kako da ga zaustave. No čak ni Castiel ne razumije kolika je moć u njemu... ni koliko je zapravo opasan.

U sedmoj sezoni Dean i Sam pate zbog gubitka prijatelja. Samu prijete sjećanja na pakao, ugrožavaju i njegov život i život njegova brata. Dean se muči s velikom tajnom koja bi ih mogla razdvojiti.

I dok se braća skiću bespućima Amerike i love čudne zvukove u noći, nešto lovi njih. Suočit će se s neprijateljem lukavijim i prilagodljivijim od ičega protiv čega su se dosad borili. Dok ih okružuju sve veće opasnosti, ostat će bez alata o kojem ovise. Naši junaci, kao tako puno odmetnika prije njih, bit će potpuno nadjačani i ugroženi, a moći će se osloniti samo jedan na drugoga.

1. epizoda:
Castiel preuzima novu ulogu Boga. Iako ne ubija Sama, Deana i Bobbyja, upozorava ih da se ne miješaju u njegove poslove. Kao Svemogući Castiel se sprema ispraviti neka zla na svijetu. Dok se Sam muči s razbijenim mentalnim zidom u glavi, Dean odluči od Smrti zahtijevati da zaustavi Castiela. No bivši anđeo je korak ispred njih, zbog čega se Dean mora suočiti s veoma ljutom Smrti...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...