Navigation Content

Prljavi seksi novac

Prljavi seksi novac

Dirty Sexy Money

Peter Krause postaje odvjetnik besramno bogate njujorške obitelji

INFO

GlumciPeter Krause, Donald Sutherland, William Baldwin, Natalie Zea, Glenn Fitzgerald, Seth Gabel, Zoe McLellan, Lucy Liu

Sažetak

Hvaljena serija 'Prljavi seksi novac' vraća se s drugom sezonom i nastavlja pratiti apsurdno bogatu njujoršku obitelj Darling, koja se miješa s pogrešnim ljudima i upleće u loše situacije. Srećom po tu istaknutu obitelj, idealistički odvjetnik Nick George (Peter Krause) brine se o njihovim pravnim poslovima, koji često zadiru u sumnjivu sferu.

Misteriozna i još neriješena smrt Nickova oca Dutcha Georgea, koji je bio povjerljivi savjetnik Darlinga od Nickova djetinjstva, doprinijela je Nickovom početnom oklijevanju da slijedi očeve stope. Ali Nick se upustio u stalna i izazovna nastojanja da prezime Darling sačuva od skandala, pri čemu otkriva da je s obitelji Darling povezan na načine o kojima nije ni sanjao.

Nick se jako trudi pomoći obitelji Darling, koja sebe smatra 'američkom kraljevskom obitelji', da izbjegne potencijalne sramote, spriječi glasine i sačuva njihove skrivene mračne tajne. Usred svega toga dolazi strašan udarac, koji šokira Nicka i sve ostale - član obitelji Darling uhićen je zbog ubojstva.

Tripp Darling (Donald Sutherland), moćni i uvjerljivi patrijarh obitelji, mnogo je puta vidio nasrtaje na svoju obitelj i bogatstvo. Mora se nositi s time kako događaji, koji se stalno mijenjaju, utječu na njegove osjetljive odnose sa suprugom Letitom (Jill Clayburgh) i djecom koja često imaju problema.

Patrick Darling (William Baldwin), državni tužilac New Yorka, istražuje je li Tripp povezan s nestankom njegove transrodne ljubavnice. Dok se nastavlja natjecati za mjesto u Senatu, Patrick nastoji biti snažan i vjerodostojan političar. Njegove brojne tajne i laži koje je izgovorio sebi i javnosti vraćaju se i progone ga.

Starija Darlingova kći, četiri puta razvedena Karen (Natalie Zea), u strasnoj je i vatrenoj vezi s Trippovim najvećim suparnikom, milijarderom Simonom Elderom (Blair Underwood). No, Karen je odlučna u nastojanju da ne počne nešto osjećati prema čovjeku kojega smatraju najvećim neprijateljem obitelji.

Brian Darling (Glenn Fitzgerald) i Nick su otkrili da su polubraća, što je rezultat tajne 40-godišnje veze između obiteljskoga matrijarha Letite Darling i Dutcha Georgea.Brian, koji je suspendiran kao pastor, još uvijek se trudi naći sebe. Iako mu je glavni posao biti Trippov savjetnik, najviše je usredotočen na to da učini sve moguće kako bi vratio svog nezakonitog sina iz Brazila.

Najmlađi sin Jeremy Darling (Seth Gabel) strahuje da je obiteljsko razočarenje. Kako bi to kompenzirao, radio je pod lažnim imenom u obiteljskoj garaži kao momak koji parkira aute. Upustio se u zabranjenu romancu i ta će mu indiskrecija prouzročiti nevolje.

Nickova razumna žena Lisa (Zoe McLellan) nastoji spriječiti da njezin brak progutaju zahtjevi obitelji Darling. Novcem koji sad njezin muž zarađuje pokušava steći neovisnost kupnjom umjetničke galerije.

Lukavi Simon Elder nastavlja svoje fantastično bogatstvo, moć i tajne upletati u živote Nicka i obitelji Darling. Zna li on nešto više o smrti Nickova oca ili je čak umiješan u nju?

Oštroumna, veoma ambiciozna i elegantna Nola Lyons (Lucy Liu) krči put među osobe bliske obitelji Darling. No, prekasno shvaća da se za taj ulazak mora platiti komplicirana cijena.

Milijarde obitelji Darling stvorile su veliku američku obitelj, ali sad prijete da je unište. Nadajmo se da će kombinacija njihova golemoga bogatstva i vještina Nicka Georgea, kao osobe koja rješava sve probleme obitelji, biti dovoljni da spriječe odlazak Darlinga u zatvor, da spase Darling Enterprises od propasti i sačuvaju obiteljsku baštinu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...