Navigation Content

L.A. Dragnet

L.A. Dragnet

L.A. Dragnet

Najnovija verzija klasika kriminalističkih serija s Edom O'Neillom u glavnoj ulozi

INFO

GlumciEd O'Neill, Ethan Embry, Christina Chang, Desmond Harrington, Eva Longoria Parker, Erick Avari, Evan Parke

Sažetak

Joe Friday (Ed O'Neill) je iskusni policijski veteran koji je svjedočio svemu čemu jedan detektiv u svojoj karijeri može, no bez obzira na duge godine provedene u policijskim snagama, u rješavanju slučajeva pokazuje istu energiju kao njegov mlađi partner Frank Smith (Ethan Embry), koji je nedavno promoviran u odjel zadužen za pljačke i ubojstva.

'L.A. Dragnet' svoju inspiraciju pronalazi u stvarnim slučajevima koje je rasvjetljavala policija Los Angelesa i samim time, kao ni jedna druga kriminalistička serija ranije, opisuje stvarno funkcioniranje policijskih snaga te pokazuje kako zaštitnici reda rješavaju najzagonetnije slučajeve. Prema riječima Dicka Wolfa, scenarij serije počiva na slučajevima koji su se dogodili u Gradu Anđela i osvanuli na naslovnicama Los Angeles Timesa - od serijskog ubojice fasciniranog Hillside Stranglersima, koji su krajem 70-tih harali Los Angelesom, pa do ubojstva producenta 'B' filmova te kontroverznih i zabranjenih 'bum wars', u kojima za zamjenu za novac, alkohol i hranu beskućnici sudjeluju u tučnjavama i raznim ludim akrobacijama.

Zanimljivo je da je jedna od prvih uloga Ethana Embryja bila ona u 'Dutchu', komediji iz 1991, u kojoj je nastupio zajedno s Edom O'Neillom. Tada je Ethan imao svega 12 godina i učio od Eda O'Neilla, a dvadesetak godina kasnije, kemija i prijateljstvo nastali na snimanju dugometražnog filma itekako su se pozitivno odrazili na policijsku dramu 'L.A. Dragnet', u kojoj se njih dvojica izvrsno dopunjuju i savršeno funkcioniraju u ulogama partnera u službi zakona.

Za sve ljubitelje Eve Longorije, spomenimo da se slavna kućanica pojavljuje kao detektivka Gloria Duran, u drugoj sezoni serije, zajedno s Desmondom Harringtonom u ulozi detektiva Jimmyja McCarrona.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...