Navigation Content

Novi postanak

Novi postanak

Regenesis

'Novi postanak' je kriminalistička serija o organizaciji NorBak koja je osnovana u cilju istraživanja spornih otkrića u sferi biotehnologije.

INFO

RedateljJerry Ciccoritti, John L’Ecuyer, Clement Virgo, Kelly Makin, Jim Allodi, Farhad Mann

GlumciPeter Outerbridge, Wendy Crewson, Conrad Pla, Dmitry Chepovetsky, Mayko Nguyen, Greg Bryk, Geraint Wyn Davies, Nina Corba

Sažetak

Biotehnologija je budućnost. Ali da li je sposobnost ljudi da se igraju sa prirodom spasenje čovečanstva? Ili njegov kraj? Djeca napravljena po narudžbi u epruveti. Genetski modificirana hrana.

Odjednom se ispostavlja da se čovjek može igrati Boga. Ali da li je ovo napredak ili ludost? Da li su posljednja dostignuća znanosti naš spаs? Ili naša propast?

Što se biotehnologije tiče, Pandorina kutija je otvorena. Ovo je suvremena verzija zlatne groznice u koju su uključene ne samo milijarde dolara, već i geostrateški interesi. 

Serija otkriva eru bioterorizma i biotehnologije u kojoj su svjetske vlade, međunarodne korporacije, cijele države, kao i bioteroristi, glavni sudionici.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...