Navigation Content

Velike seobe

Velike seobe
NED u 09:40NatGeo

Great Migrations

'Velike seobe' sedmodijelni su televizijski događaj koji vodi gledatelje po cijelom svijetu na zahtjevna putovanja milijuna životinja koje se moraju kretati da bi preživjele. Snimano na zemlji i iz zraka, s drveća i litica, na ledenjacima i pod vodom, 'Velike seobe' pričaju zanimljivu životnu priču mnogih životinjskih vrsta i njihova kretanja, dok nam prikazuje i nova znanstvena otkrića.

INFO

Sažetak

Naša romantična vizija životinjskih migracija je u potpunosti kriva: one ne lutaju svijetom iz zabave ili bez cilja. Ovo su dugotrajni maratoni inicirani patnjom, gladi i očajem.

Svaka životinja ovakvom selidbom podvrgava se riziku smrti prkoseći nebrojenim preprekama kako bi preživjela. Rizici su ogromni, a utoršena energija golema, no nekako ova hrabra bića znaju da je jedino gore od selidbe - ostanak!

Od promjenjivih santi leda na Arktiku do solišta Bocvane, Stephen Fry prati bilijune stvorenja koja se sele radi hrane, razmnožavanja i preživljavanja.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...