Navigation Content

Velike seobe

Velike seobe

Great Migrations

'Velike seobe' sedmodijelni su televizijski događaj koji vodi gledatelje po cijelom svijetu na zahtjevna putovanja milijuna životinja koje se moraju kretati da bi preživjele. Snimano na zemlji i iz zraka, s drveća i litica, na ledenjacima i pod vodom, 'Velike seobe' pričaju zanimljivu životnu priču mnogih životinjskih vrsta i njihova kretanja, dok nam prikazuje i nova znanstvena otkrića.

INFO

Sažetak

Naša romantična vizija životinjskih migracija je u potpunosti kriva: one ne lutaju svijetom iz zabave ili bez cilja. Ovo su dugotrajni maratoni inicirani patnjom, gladi i očajem.

Svaka životinja ovakvom selidbom podvrgava se riziku smrti prkoseći nebrojenim preprekama kako bi preživjela. Rizici su ogromni, a utoršena energija golema, no nekako ova hrabra bića znaju da je jedino gore od selidbe - ostanak!

Od promjenjivih santi leda na Arktiku do solišta Bocvane, Stephen Fry prati bilijune stvorenja koja se sele radi hrane, razmnožavanja i preživljavanja.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...