Navigation Content

Dom iz snova

Dom iz snova

Fantasy Homes by the Sea

Catherine Gee ostvarit će snove deset parova koji maštaju o domu uz more

INFO

Sažetak

Tko nije sanjao o savršenom domu uz more budeći se uz šum valova?
Deset parova nada se da će im se ovaj san ostvariti, a britanski show iz radionice BBC-ja nekome od njih će to i omogućiti.
Ono što ovi parovi zapravo žele, njihova očekivanja i kako ispuniti sve želje i uskladiti ih s realnim stanjem na tržištu nekretnina na obali bit će prepušteno u ruke stručnjaka.

Show donosi pregršt emocija prateći razne parove u potrazi za savršenim domom. Gledatelji postaju svjedocima njihovih reakcija kada postanu svjesni visokih cijena.

Stručnjakinja za nekretnine upoznaje gledatelje s obiteljima različitih financijskih mogućnosti koje su spremne svoje živote promijeniti iz temelja samo kako bi živjele u kući na obali o kakvoj su oduvijek maštale. Do idealnog doma parove će voditi Catherine Gee.

Ljudi imaju različite razloge zašto žele promijeniti mjesto stanovanja, a Catherine će im pomoći da pronađu savršenu nekretninu pored mora i započnu svoj život iz snova. Na ovom 'putovanju' Catherine Gee će nas provesti nekima od najboljih nekretnina u Ujedinjenom Kraljevstvu, diljem Europe, pa čak i Floride.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...