Navigation Content
Treme

Treme

New Orleans, 14 mjeseci poslije. Od Katrine je prošlo više od godinu dana, no stanovnicima grada sve je teže ponovno izgraditi svoje živote. Zašto uopće ostaju? Jer je to New Orleans.

INFO

RedateljAgnieszka Holland

GlumciWendell Pierce, Khandi Alexander, Steve Zahn, Clarke Peters, Rob Brown

Sažetak

Ova za 'Emmy' nominirana dramska serija Davida Simona i Erica Overmyera smještena je u New Orleans u kojem traje obnova grada nakon uragana Katrine.

Radnja se bavi skupinom stanovnika koji pokušavaju iznova izgraditi svoje živote održavajući glazbene i kulturne tradicije koje njih i sam grad čine tako jedinstvenima.

Naslov serije ime je jedne od najstarijih četvrti u New Orleansu koja je važno središte afričko-američke i kreolske kulture i rodno mjesto jazza.

Radnja prve sezone počinje tri mjeseca nakon uragana Katrine, a vrhunac doživljava oko sezone karnevala. Druga sezona počinje osam mjeseci nakon završetka prve sezone, dakle, 14 mjeseci nakon Katrine.

U međuvremenu je glazbenicima, restauratorima, DJ-ima i lokalnim čelnicima postalo još teže živjeti u gradu. Dvoje ih se odselilo u New York. Oni koji su ostali bore se s viskom razinom zločina i sve manjom novčanom potporom države. Zemlja se sad usredotočila na druge krizne probleme daleko od Zaljeva koji će tek doživjeti novu katastrofu nakon izljeva naftnih bušotina.

No ponosan, prkosan duh tipičan za ovaj grad i dalje vlada među vjernim stanovnicima Tremea. Oni se i dalje predano bore.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...