Navigation Content

Pod kaznom do smrti

Pod kaznom do smrti

Grounded For Life

Sean je u stalnoj borbi između potrebe za odgovornosti i želje za nestašnošću

INFO

RedateljJohn Blanchard

GlumciDonal Logue, Megyn Price, Kevin Corrigan, Lynsey Bartilson, Griffin Frazen

Sažetak

Odmah nakon srednje škole Sean Finnerty (Donal Logue) napravio je dijete svojoj djevojci Claudiji (Megyn Price). Sada mu je Claudia supruga i iznenada ima 32 godine, 14-godišnju kćer, dvojicu sinčića.

Neprestance se bori između potrebe za odgovornosti i želje za nestašnom neodgovornosti. Njegov osuđujući otac Walt (Richard Riehle) i opušteni brat Eddie (Kevin Corrigan) ne pomažu. Irski katolički par Sean i Claudia Finnerty žive u Staten Islandu u New Yorku s troje djece, Lily (Lynsey Bartilson), Jimmyjem (Griffin Frazen) i Henryjem (Jake Burbage). Upadaju u svakakve nevolje, najčešće zbog Seanova brata Eddieja koji ima veze po cijelome gradu. Seanov i Eddyjev otac Walt često navraća i sudjeluje u problemima.

Većine se pustolovina poslije prisjećaju i otkrivaju kako se sve točno dogodilo, poput navodne krađe obiteljskog automobila, trošenja novca sa Seanove kreditne kartice ili nestanka struje tijekom finalne nedjeljne utakmice. Sean i Claudia bili su mladi i bezbrižni kada su se vjenčali i imali djecu i zato su sada pod kaznom do smrti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...