Navigation Content

Ružna Betty

Ružna Betty

Ugly Betty

Omiljena i vječna antitrendseterica Betty Suarez pakira kovčege za Veliku jabuku i vraća se na male ekrane u trećoj sezoni izvrsne, nagrađivane serije

INFO

GlumciAmerica Ferrera, Eric Mabius, Tony Plana, Ana Ortiz, Becki Newton, Michael Urie, Vanessa Williams, Mark Indelicato, Judith Light

Sažetak

Prošle sezone Betty (America Ferrera) se našla u mučnoj situaciji, suočena ne s jednom, nego s dvije romantične ponude: prodavač sendviča Gio nudio joj je pustolovinu života, a nakon brojnih prekida Henry ju je zaprosio. Da pobjegne u Rim s Gioom ili da se uda za Henryja i bude maćeha njegovu djetetu u Tucsonu? Koga će izabrati?

Život kod kuće i na poslu također su se bitno promijenili. Njezin otac Ignacio (Tony Plana) sada radi u restoranu brze hrane gdje ima podlu šeficu koju Betty jako dobro poznaje, a sestra Hilda (Ana Ortiz) nastavlja se viđati s Justinovim profesorom tjelesnog odgoja, trenerom Diazom (Eddie Cibrian), koji je oženjen.

Lindsay Lohan vraća se kao Bettyna stara neprijateljica iz srednje škole, Kimmie. Ta se priča proteže kroz pet epizoda i unosi kaos u živote svih likova.

U redakciji Modea vlada turoban ugođaj kad najneodoljivija negativka modnoga svijeta, Wilhelmina Slater (Vanessa Williams), stane na čelo kao nova glavna urednica časopisa, zamijenivši Bettyna šefa Daniela Meadea (Eric Mabius) i preuredivši njegov stari ured u dječju sobu za svoga sina, potomka Danielova pokojnog oca Bradforda. To je dijete Wilhelminin način da osigura kontrolu nad jednom trećinom izdavačkog carstva Meade. Stoga na oku drži trudnu Christinu koja umjesto nje nosi Bradfordovo dijete budući da su liječnici Wilhelmininu maternicu proglasili 'neprijateljskom'.

Daniela su degradirali u urednika časopisa 'Player' pa sad radi s hrpom muškaraca koji se i dalje ponašaju poput studenata. Uza sve to, mora se brinuti i o svome sinu koji je došao iz Francuske. Daniel zamoli Betty da preuzme više odgovornosti na sebe. No hoće li ona ostati?

U međuvremenu, nastavlja se nadmetanje s Wilhelminom. Danielova sestra (nekoć brat) Alexis Meade (Rebecca Romijn) mora odabrati između odanosti svojoj majci Claire (Judith Light) i očuvanja dinastije Meade. Naslovnice njujorških tabloida preplavi priča o Modeu. Jednog zaposlenika čeka zatvor, a pogodite tko je unaprijeđen u Wilhelmininog glavnog pomoćnika.

Ove sezone očekuje nas više rivalstava i ljubavnih priča, prevara i izdaja, zavisti i prekinutih saveza. Tajne se otkrivaju kroz oči i uši najboljih prijatelja u Modeu: recepcionarke Amande (Becki Newton), koja još pokušava otkriti tko je njezin pravi otac, i Willienog odanog pomoćnika Marca St. Jamesa. Ti najbolji kompići uvijek o svima sve znaju, često se nađu usred drame, a uvijek su fantastično odjeveni, naravno.

Uz malu pomoć svoje pouzdane kolegice i trudne prijateljice Christine, Betty mora dokazati svojoj obitelji i zlobnim, egocentričnim trendseterima da je odrasla i da više nije ona naivna djevojka iz Queensa.

U seriji 'Ružna Betty' gledamo Americu Ferreru kao Betty Suarez, Erica Mabiusa kao Daniela Meadea, Tonyja Planu kao Ignacija, Anu Ortiz kao Hildu, Ashley Jensen kao Christinu, Becki Newton kao Amandu, Marka Indelicata kao Justina, Michaela Urieja kao Marca, Judith Light kao Claire Meade i Vanessu Williams kao Wilhelminu Slater. Rebecca Romijn u više epizoda gostuje kao Alexis Meade.

'Ružna Betty' ABC-jeva je serija, snimljena prema inovativnoj kolumbijskoj telenoveli 'Yo soy Betty, la fea' koja je postala internacionalni fenomen. Serija je dobila Zlatni globus, nagrade Peabody, NAACP, ALMA i Imagen te je zaradila 11 nominacija za Emmy, što je rekord za neku humorističnu seriju. Izvršni producenti su Silvio Horta ('Stravične legende'), glumica nominirana za Oscara i dobitnica Emmyja Salma Hayek, Jose Tamez, Joel Fields ('Urednica tabloida,' 'Američka predsjednica') i Richard Heus. Koproducenti su Sheila Lawrence, Victor Nelli Jr., Henry Alonso Myers, Bill Wrubel i Chris Black.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...