Navigation Content

U dobru i zlu

U dobru i zlu

Til Death

Humoristična serija o kontrastu starog i novog braka te očuvanju zaljubljenosti i strasti

INFO

GlumciBrad Garrett, Joely Fisher, Kat Foster, Eddie Kaye Thomas

Sažetak

Dok se broj njihovih bračnih dana bliži prema 9000, što može posvjedočiti svaka od njihovih 'ratnih rana', Eddie (Brad Garrett) i Joy Stark (Joely Fisher) zabavu traže gotovo isključivo u voajerskom promatranju života ljudi oko njih, kakvi su ponajprije njihovi mladi, tek vjenčani susjedi Steph (Kat Foster) i Jeff Woodcock (Eddie Kaye Thomas). Steph i Jeff su potpuna suprotnost Starkovima, mladi su, puni ideala i strastveni, vjenčani tek prije nekoliko dana.

Eddie je ciničan veteran bračnih sukoba, koji sebe ipak prije vidi kao realista, te se smatra stručnjakom za gotovo sve postojeće teme, i spreman je svoje bogato iskustvo besplatno podijeliti s Jeffom, koji mu je istovremeno i novi kolega u školi u kojoj radi kao profesor povijesti. Kao stručnjak za povijest, neke od njenih temeljnih principa lako preslikava i na instituciju braka. Dok je Eddie siguran kako je vidio sve, Joy misli kako od svojih mladih susjeda može još mnogo toga naučiti. Woodcockovi s druge strane, svakog su dana sve bliže zaključku kako uspješan brak zahtijeva vrhunsko balansiranje tajnama, lažima, nježnošću i ljubavlju kako bi preživio.

Uvjerljivosti i detaljnom seciranju unutarbračnih odnosa, svakako je doprinijela činjenica kako su autori i izvršni producenti serije, Josh Goldsmith i Cathy Yuspa ('Kralj Queensa', '13 Going on 30'...), doista vjenčani. Spojivši vlastito životno iskustvo s onim autora brojnih kvalitetnih televizijskih i filmskih projekata, Josh i Cathy još su nas jednom obradovali vrhunskim humorističnim proizvodom.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...