Navigation Content

Muškarci na stablima

Muškarci na stablima

Men in Trees

Vijest da je zaručnik vara, Anne Heche, savjetnicu za veze, zatekla je u gradiću na Aljasci prepunom onoga što joj trenutačno najmanje treba - slobodnih muškaraca

INFO

GlumciAnne Heche, Abraham Benrubi, Emily Bergl, Seana Kofoed

Sažetak

Jedna od glavnih scenaristica i izvršnih producentica 'Seksa i grada' Jenny Bicks i redatelj Oscarom ovjenčanog filma 'Hod po rubu' (Walk the line) James Mangold autori su ove zabavne serije o pronalaženju ljubavi na najneobičnijem mjestu.  

Naći dobrog muškarca u današnjem svijetu nije baš tako teško kako neke žene misle. Samo moraju pratiti znakove. Iako za volan nikad ne bi sjele povezanih očiju, iz nekog razloga žene na spojeve ipak nose poveze. Savjetnica za veze Marin Frist (Anne Heche) zna što treba tražiti, što izbjegavati i što će je usrećiti. Kao što bi mnogi obožavatelji njezinih dviju knjiga rekli, svi smo kovači svoje sreće. Marinina osobna sreća podrazumijevala je i skorašnje vjenčanje sa savršenim muškarcem.

No, kao i mnogi s pustim savjetima, Marin je zagazila u živi pijesak. Na putu u udaljeni Elmo na Aljaski doznala je da je zaručnik vara. Vjenčanje se automatski otkazalo, a ona se zatekla u gradiću prepunom onoga što joj trenutačno najmanje treba - slobodnih muškaraca. Marin odluči ostati u Elmu i započeti novu knjigu o muškarcima za koje treba novo prosvjetljenje. Ondje ona uviđa da će imati puno materijala za istraživanje jer su muškarci u Elmu, baš kao i ona, zatečeni negdje između prošlosti i budućnosti i u neprestanoj su potrazi za ljubavi i ispunjenjem.

Među muškarcima koji joj iznose svoju stranu priče nalazi se Buzz (Amos), pilot jedinog aviona koji prometuje u Elmu, i Ben (Abraham Benrubi), barmen čiji bi tajni planovi šokirali goste. Prijazni Patrick (Richardson), Marinin prvi obožavatelj, vodi jedini gradski hotel i radijsku postaju. Starosjedilac Jack (Tupper) čovjek je od malo riječi zainteresiran za okoliš i Marinin zaštitnik od nje same.

U Elmu nema puno žena s kojima se Marin može sprijateljiti zbog čega njezina urednica Jane (Kofoed) pokušava održati potporu na daljinu, a povremeno joj dolazi i u posjet. Na zabavi u New Yorku Marin je savjetovala mladu Annie (Emily Bergl) koja joj sad često dolazi u Elmo po nove savjete.

Tu su još bivša rock glazbenica Theresa (Strange), koja se stalno miri i prekida s barmenom Benom, te zaposlena samohrana majka Sara (Mathew). Marin dozna da je predugo živjela zatvorenih očiju. Sad, kad ih je napokon otvorila, vidi prekrasan svijet oko sebe i prvi put ima priliku disati.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...