Navigation Content

Dobro jutro, Hrvatska

Dobro jutro, Hrvatska
PET u 06:55HRT1

Dobro jutro, Hrvatska

Nakon jutra, bit ćete spremni za novi dan...

INFO

Sažetak

Program koji vas budi svakog jutra nastao je godine 1992. Zamišljena je kao mozaička emisija koja na ležeran način informira o svim aktualnim i važnim događajima i temama.

Redovito smo na ekranu svakog radnog dana. Imali smo različito trajanje i počinjali različite sate, ali uvijek špicom autorskog dvojca Dujmić & Cvikić. Kroz jutro vas vode voditelji emisije koji pomažu da se što bolje snađete u bogatom i raznorodnom sadržaju.

Bilo da je riječ o zdravlju , umjetnosti, politici, sportu , obrazovanju, kulinarstvu ili civilnom društvu naše novinarke (u većini) i novinari spremni su na sve izazove.

Gotovo se ništa važno u Hrvatskoj ne može dogoditi, a da to novinarke i novinari Dobrog jutra nisu zabilježili. Mnoge su humanitarne akcije započete u našoj emisiji. Otkrili smo nove umjetničke talente i ugostili značajne osobe iz inozemstva. Kroz Dobro jutro su prošli mnogi 'veliki' i 'mali' ljudi, svi koji su nešto dobro učinili i rekli. Od prvog dana u Dobro jutru vježbate s Vesnom Mimicom, vrijeme vam prognoziraju naši meteorolozi, najrazličitiji gosti donose vruće teme, pjevaju, plešu, glume, a mnogi su i kuhali u sklopu dugogodišnje redovite kuhinje četvrtkom.

Dobro jutro bilo bi nezamislivo bez putopisa. Tajland, Indija, Afrika sve smo ih proputovali zahvaljujući kameri Radovana Sredića.
Uz sve zanimljivosti koje dnevno pripremamo sigurno vas najviše zabavljamo i ponekad do suza nasmijemo 'posebnim' projektima. Mnogobrojni festivali su nas inspirirali da se i mi nadmećemo u pjevanju i tako je nastao Norin. Tko je najbolji pjevač u redakciji? Vaš izbor! Kako smo ambiciozni uhvatili smo se u koštac sa snimanjem mjuzikla. U poplavi meksičkih sapunica, mi smo ponudili našu, raspjevanu Ostavljenu. Dobro jutro band svakog prosinca priprema novu čestitku iz vlastite radionice. Mi vama čestitamo što ste već toliko godina s nama.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...