Navigation Content

Red Carpet

Red Carpet
UTO u 17:00E!

Red Carpet

Najdugovječniji showbiz magazin u Hrvatskoj svake nedjelje donosi najzanimljivije priče!

INFO

Sažetak

Već osmu sezonu showbiz magazin Nove TV donosi najsočnije vijesti iz domaćeg i svjetskog showbiza. Pod uredničkom palicom Daniela Delalea najdugovječniji showbiz magazin u Hrvatskoj pratio je na tisuće društvenih svjetskih i domaćih događanja, kreirala brojne jedinstvene rubrike i upoznala nas s brojnim osebujnim ljudima koji su zvijezde ili su upravo ispred kamera Red Carpeta gradile svoj zvjezdani status.

Te iste zvijezde osim što ih zahvaljujući RC-u prate brojni gledatelji, prati u stopu i Fashion guru koji već godinama secira modnu scenu u Hrvatskoj te svojim oštrim sudom i britkim komentarima u svojoj redovnoj rubrici ocjenjuje poznate i slavne pritom ne štedeći baš nikoga.

Ekipa Red Carpeta intervjuirala je brojne sportaše, glazbenike, glumce i ostale brojne strane zvijezde kroz intervjue Fani Stipković, Ivane Nanut i Svjetlane Matić koje su doslovce obišle cijeli svijet u potrazi za temama za showbiz magazin. Uz njih Nenad Hervatin, Vedrana Pribačić, Edita Drušković, Iva Babić i Edi Kiseljak čine provjereni tim showbiz magazina Nove TV.

Od prvog Red Carpeta na voditeljskim mjestima izmjenjivala su se brojna lica, a najnoviji voditeljski par čine Nikolina Pišek i Daniel Delale.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...